|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 2:07 pm Předmět: |
|
|
Uz asi 20 minut tu v troube pecu muj oblibeny recept "kureci na cesneku".. Recept se sklada z masa, soli, koreni, jablek a hromady cesneku.. A ja no ted koukam a rikam si ze to vypada nejak jinak nez obvykle.. A ejhle! Ja tam nedal cesnek!!  .. No prijde vam tohle normalni _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá červen 20, 2008 2:21 pm Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | Uz asi 20 minut tu v troube pecu muj oblibeny recept "kureci na cesneku".. Recept se sklada z masa, soli, koreni, jablek a hromady cesneku.. A ja no ted koukam a rikam si ze to vypada nejak jinak nez obvykle.. A ejhle! Ja tam nedal cesnek!! .. No prijde vam tohle normalni |
To je jak když Jára Cimrman hrál Hamleta bez Hamleta
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
Konecne normalni pocasi, hned mam mnohem lepsi naladu
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
JJ, poprve za 2 roky jsem vylezl na slunicko a vyplatilo se. Ikdyz voda byla tepla. Nebude trvat dlouho a mame tu opet sinice a pro me tudiz konec sluneni _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 7:20 pm Předmět: |
|
|
| tysonek napsal: | jojo počasí supr, ale někde jsem chytla nějakou virozu tak místo opalování popíjím čajíky, ale nenechám si zkazit radost |
Jenze to zase podle predpovedi jde do haje, ach jo
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
Zaslal: ne červen 22, 2008 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | tysonek napsal: | jojo počasí supr, ale někde jsem chytla nějakou virozu tak místo opalování popíjím čajíky, ale nenechám si zkazit radost |
Jenze to zase podle predpovedi jde do haje, ach jo |
jen bude pršet ale teploty dobrý aspon nebude taková kosa jako před týdnem a něco:o)
http://apocasi.atlas.cz/cr/
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
Ted by melo byt hezky, ale kosa a dest bude stopro prvni tyden v cervenci. Jako uz nekolik let zpatky, vzdycky, ale opravdu snad kazdy rok, kdyz u nas byl festival (Rock for people) tak lilo, pravidelne _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 9:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: ne červen 22, 2008 10:04 pm Předmět: |
|
|
A mas tam uz ty spravne holcici doplnky?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|