|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:18 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Podarilo sa mi najst svoje prve platene zamestnanie po skonceni skoly navaly radosti sa striedaju s neistotou a pocitom neschopnosti, tak uvidime co zivot da... |
gratuluju, vubec se neboj a pamatuj na zakladni poucku:
"kdo nic nedela, nic nezkazi, kdo nic nezkazi, je povysen, kdo je povysen, nic nedela...." _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:19 am Předmět: |
|
|
Cizo: hehe, to je dobre, to si nalepim na dvere kancelarie, nech vedia s kym maju docinenia _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:35 am Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Cizo: hehe, to je dobre, to si nalepim na dvere kancelarie, nech vedia s kym maju docinenia |
Hlavně ve zkušební době
|
|
| nahoru |
|
 |
Hefaistos

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:36 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 11:39 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 7:30 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | AHOLA napsal: | Podarilo sa mi najst svoje prve platene zamestnanie po skonceni skoly navaly radosti sa striedaju s neistotou a pocitom neschopnosti, tak uvidime co zivot da... |
gratulujem aj ja, predsa sa Ti to podarilo
a ver si , máš na veľa, ináč by Ťa predsa nezobrali |
Tak az niekedy pojdes znova jedalnym voznom do BA , tak daj dopredu vediet, mozme posediet a pokecat, ja tam skoro nikoho nepoznam, spolocnost uvitam _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 8:32 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: út červenec 08, 2008 8:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út červenec 08, 2008 8:44 pm Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | ygg napsal: | Máš jezdit stopem....tobě by určo každý rád zastavil | to určite, veď sa do máloktorého auta zmestí |
Já nemyslel že by si ho někdo pustil do kabiny.....AHOLU jedině na korbu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: st červenec 09, 2008 6:27 am Předmět: |
|
|
Ahola: Jak už jsem ti psal v serii neskutečně vtipných PMmek, který si vyměňujeme - gratulace! :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|