Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
HULK

PříspěvekZaslal: so červen 02, 2007 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sem mel konecne volnesi den dneska a vyrazil sem na stresne
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
lucy

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

povedlo se mi dneska uklidit ve fitku ten bordel, co tam zustava po ostatnich srovnala jsem vsechny cinky, kotouce, proste jsem se tam vyradila. Byla jsem desne spokojena, jak je to vsechno na svem miste a sla jsem cvicit. A ted se musim trochu stydet, protoze jsem ty kotouce hned neuklizela, ostuda Na svou obranu ale musim rict, ze bylo zavreno a po tr bych to vse urovnala, no, po ostatnich to vyzaduju hned, tak si musim davat majzla Jsem moooc zvedava, jak dlouho to tam vydrzi
.......stejne mam z toho radost
Worth

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucy napsal:
povedlo se mi dneska uklidit ve fitku ten bordel, co tam zustava po ostatnich srovnala jsem vsechny cinky, kotouce, proste jsem se tam vyradila. Byla jsem desne spokojena, jak je to vsechno na svem miste a sla jsem cvicit. A ted se musim trochu stydet, protoze jsem ty kotouce hned neuklizela, ostuda Na svou obranu ale musim rict, ze bylo zavreno a po tr bych to vse urovnala, no, po ostatnich to vyzaduju hned, tak si musim davat majzla Jsem moooc zvedava, jak dlouho to tam vydrzi

ses sikula.. jednou se mi povedlo kdyz jsem odjel docela tezky benc, ze kdyz jsem pak chtel uklidit kotouce z osy - levou jsem pridrzoval osu a pravou chtel stahnout kotouc tak jsem v rameni ucitil obrovskou bolest, uklid je fakt nekdy zazitek
lucy

PříspěvekZaslal: ne červen 03, 2007 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Worth napsal:
lucy napsal:

ses sikula.. jednou se mi povedlo kdyz jsem odjel docela tezky benc, ze kdyz jsem pak chtel uklidit kotouce z osy - levou jsem pridrzoval osu a pravou chtel stahnout kotouc tak jsem v rameni ucitil obrovskou bolest, uklid je fakt nekdy zazitek

to jo, chodila jsem tam bosa a jak jsem tak prenasela ty 20 tak jsem si rikala, ted by mi mohl spadnou na nohu to by byla pr....
keba

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No a vem si u nás když ti překážej 50tky to překulovat

Jinak jsem si už navyknul sundavat vždycky všechno závaží a přijde mi to takový "morálnější" .Jednoručky ale neřadim
WildOrchid

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 6:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak ja si po drepu vetsinou osu neuklizim, pac doufam ze mi ji nikdo neobsadi, a pak na MT mam podobnou vahu :D
ale u bence takovou vymluvu nemam.. tam to proste uklidim podle toho jak mam naladu..
on si to beztak uklidi nekdo dalsi kdo tam po me pujde.
Tyrael

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:

Nic proti, ale tenhle zpusob mysleni se me nelibi. Co kdyby takhle uvazoval napr. nekdo kdo jede na L-pressu 400kg ,,Nechce se me to uklizet, vsak on si to ten kdo tam pude uklidi,, A tys tam chtela jit ? Asi by te moc nepotesilo, ze musis sundavat 400kg. De o princip.
faye
Anonymní

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jojo, kdyby si kazdej po sobe uklizel, meli by jsme vsichni snadnejsi zivot.
Taky me nebavi sundavat z barbellu 100kg zavazi.
WildOrchid

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
citace:

Nic proti, ale tenhle zpusob mysleni se me nelibi. Co kdyby takhle uvazoval napr. nekdo kdo jede na L-pressu 400kg ,,Nechce se me to uklizet, vsak on si to ten kdo tam pude uklidi,, A tys tam chtela jit ? Asi by te moc nepotesilo, ze musis sundavat 400kg. De o princip.

no ono se zda ze tak kazdej mysli :D pac nez si nalozim na bench dve desitky, tak sundavam asi 4 dvacitky
Tyrael

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak to uz je pak asi dano myslenim osazenstva fitka, pripadne toho, jak to tam ma majitel ,,zerizeny,, osobne povazuju za slusnost a ohleduplnost vuci ostatnim spolucvicim si svuj ,,bordel,, po sobe uklidit.
ygg

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co na COKOLI naložím...a u jednoruček kam položím...tak si i uklidím.
Kdo ne, je trotl.....pardon, ale tohle je prostě fakt.
BTW..pokud přijdu ke stroji/čince, kde je něco naloženo, a já jen přikládám, tak si uklízím po docvičení jen to, co jsem přidal. Kdysi jsem uklízel vše, ale to bych tam mohl bydlet...čím dražší fitko, tím víc idiotů.
Stejně jako zdánlivá samozřejmost, že záchod se splachuje..i po malé potřebě..což dost lidí nechápe
lucy

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak jen pro informaci, ten muj poradek nevydrzel ani den, uz tam je zase bordel, pak se ma clovek snazit, kaslu na to
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 9:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
čím dražší fitko, tím víc idiotů.

to si vystihol

napriklad tuto si nikto nic neupratuje a mne to prijde ze je to normalne tu - ze od toho su tam instrutkori aby to upratali... ja som tam snad jediny co po cviceni zlozi kotuce z cinky

o jednoruckach ani nehovorim, vsetci to jebnu na zem a hotovo... kazdu pol hodinu nabehne instruktor a vsetky jednorucky poupratuje... a o pol hodku moze znovu
Wygh

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
ygg napsal:
čím dražší fitko, tím víc idiotů.

to si vystihol

napriklad tuto si nikto nic neupratuje a mne to prijde ze je to normalne tu - ze od toho su tam instrutkori aby to upratali... ja som tam snad jediny co po cviceni zlozi kotuce z cinky

o jednoruckach ani nehovorim, vsetci to jebnu na zem a hotovo... kazdu pol hodinu nabehne instruktor a vsetky jednorucky poupratuje... a o pol hodku moze znovu

to je idiocie.. tohle bych si nikdy nedovolil, nechat po sobě rozházené činky

Jesse Marunde
Petey

PříspěvekZaslal: po červen 04, 2007 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U nas je skoro rodinne fitko,vsetci sa poznaju Staci ked dojde instruktorka,nasadi smutne oci a povie - ale no tak....a ono to niekto vzdy uprace

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: