|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
HULK

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
lucy

|
Zaslal: ne červen 03, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
povedlo se mi dneska uklidit ve fitku ten bordel, co tam zustava po ostatnich  srovnala jsem vsechny cinky, kotouce, proste jsem se tam vyradila. Byla jsem desne spokojena, jak je to vsechno na svem miste a sla jsem cvicit. A ted se musim trochu stydet, protoze jsem ty kotouce hned neuklizela, ostuda  Na svou obranu ale musim rict, ze bylo zavreno a po tr bych to vse urovnala, no, po ostatnich to vyzaduju hned, tak si musim davat majzla  Jsem moooc zvedava, jak dlouho to tam vydrzi
.......stejne mam z toho radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: ne červen 03, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | povedlo se mi dneska uklidit ve fitku ten bordel, co tam zustava po ostatnich srovnala jsem vsechny cinky, kotouce, proste jsem se tam vyradila. Byla jsem desne spokojena, jak je to vsechno na svem miste a sla jsem cvicit. A ted se musim trochu stydet, protoze jsem ty kotouce hned neuklizela, ostuda Na svou obranu ale musim rict, ze bylo zavreno a po tr bych to vse urovnala, no, po ostatnich to vyzaduju hned, tak si musim davat majzla Jsem moooc zvedava, jak dlouho to tam vydrzi
.......stejne mam z toho radost |
ses sikula.. jednou se mi povedlo kdyz jsem odjel docela tezky benc, ze kdyz jsem pak chtel uklidit kotouce z osy - levou jsem pridrzoval osu a pravou chtel stahnout kotouc tak jsem v rameni ucitil obrovskou bolest, uklid je fakt nekdy zazitek
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: ne červen 03, 2007 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Worth napsal: | | lucy napsal: | povedlo se mi dneska uklidit ve fitku ten bordel, co tam zustava po ostatnich srovnala jsem vsechny cinky, kotouce, proste jsem se tam vyradila. Byla jsem desne spokojena, jak je to vsechno na svem miste a sla jsem cvicit. A ted se musim trochu stydet, protoze jsem ty kotouce hned neuklizela, ostuda Na svou obranu ale musim rict, ze bylo zavreno a po tr bych to vse urovnala, no, po ostatnich to vyzaduju hned, tak si musim davat majzla Jsem moooc zvedava, jak dlouho to tam vydrzi
.......stejne mam z toho radost |
ses sikula.. jednou se mi povedlo kdyz jsem odjel docela tezky benc, ze kdyz jsem pak chtel uklidit kotouce z osy - levou jsem pridrzoval osu a pravou chtel stahnout kotouc tak jsem v rameni ucitil obrovskou bolest, uklid je fakt nekdy zazitek |
to jo, chodila jsem tam bosa a jak jsem tak prenasela ty 20 tak jsem si rikala, ted by mi mohl spadnou na nohu to by byla pr....
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: po červen 04, 2007 6:46 pm Předmět: |
|
|
No a vem si u nás když ti překážej 50tky to překulovat
Jinak jsem si už navyknul sundavat vždycky všechno závaží a přijde mi to takový "morálnější" .Jednoručky ale neřadim _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po červen 04, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
tak ja si po drepu vetsinou osu neuklizim, pac doufam ze mi ji nikdo neobsadi, a pak na MT mam podobnou vahu :D
ale u bence takovou vymluvu nemam.. tam to proste uklidim podle toho jak mam naladu..
on si to beztak uklidi nekdo dalsi kdo tam po me pujde. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po červen 04, 2007 6:53 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | on si to beztak uklidi nekdo dalsi kdo tam po me pujde. |
Nic proti, ale tenhle zpusob mysleni se me nelibi. Co kdyby takhle uvazoval napr. nekdo kdo jede na L-pressu 400kg ,,Nechce se me to uklizet, vsak on si to ten kdo tam pude uklidi,, A tys tam chtela jit ? Asi by te moc nepotesilo, ze musis sundavat 400kg. De o princip. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: po červen 04, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
Jojo, kdyby si kazdej po sobe uklizel, meli by jsme vsichni snadnejsi zivot.
Taky me nebavi sundavat z barbellu 100kg zavazi.
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: po červen 04, 2007 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Tyrael napsal: | | citace: | | on si to beztak uklidi nekdo dalsi kdo tam po me pujde. |
Nic proti, ale tenhle zpusob mysleni se me nelibi. Co kdyby takhle uvazoval napr. nekdo kdo jede na L-pressu 400kg ,,Nechce se me to uklizet, vsak on si to ten kdo tam pude uklidi,, A tys tam chtela jit ? Asi by te moc nepotesilo, ze musis sundavat 400kg. De o princip. |
no ono se zda ze tak kazdej mysli :D pac nez si nalozim na bench dve desitky, tak sundavam asi 4 dvacitky _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: po červen 04, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
Tak to uz je pak asi dano myslenim osazenstva fitka, pripadne toho, jak to tam ma majitel ,,zerizeny,, osobne povazuju za slusnost a ohleduplnost vuci ostatnim spolucvicim si svuj ,,bordel,, po sobe uklidit. _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 04, 2007 9:07 pm Předmět: |
|
|
Co na COKOLI naložím...a u jednoruček kam položím...tak si i uklidím.
Kdo ne, je trotl.....pardon, ale tohle je prostě fakt.
BTW..pokud přijdu ke stroji/čince, kde je něco naloženo, a já jen přikládám, tak si uklízím po docvičení jen to, co jsem přidal. Kdysi jsem uklízel vše, ale to bych tam mohl bydlet...čím dražší fitko, tím víc idiotů.
Stejně jako zdánlivá samozřejmost, že záchod se splachuje..i po malé potřebě..což dost lidí nechápe
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po červen 04, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po červen 04, 2007 9:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 04, 2007 9:58 pm Předmět: |
|
|
U nas je skoro rodinne fitko,vsetci sa poznaju  Staci ked dojde instruktorka,nasadi smutne oci a povie - ale no tak....a ono to niekto vzdy uprace _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|