|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: po srpen 18, 2008 10:25 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Velmi inspirativní
Luna svítila, víno teklo
kilo za kilem slimáků měklo
noc to jak bílá madona
Dianko, nech si to příště na doma
|
Ty brďo, to je dobrý. Slimáci mají svůj epitaf, to se někdo má
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: út srpen 19, 2008 7:32 am Předmět: |
|
|
Mam radost ze vcera som si kupil protein, a aj ked mam este nejaku rezervu zo stareho, tak som ho musel otvorit a "okostovat". Oblubena znacka nesklamala
Ja viem, malo mi staci k stastiu _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
tysonek
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 12:18 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska si tak pochoduju s kolegyní k pacience na cvičení a chodbě sedí na lavičce další 2 milý babči tak kolem 70 let a když projdem okolo tak jedna z nich prohlásila (teda spíš zařve:):
Ten máá ale velký svaly...
To mě úplně položilo,tak jsem se nenasmál ani nepamatuju _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Tak dneska si tak pochoduju s kolegyní k pacience na cvičení a chodbě sedí na lavičce další 2 milý babči tak kolem 70 let a když projdem okolo tak jedna z nich prohlásila (teda spíš zařve:):
Ten máá ale velký svaly...
To mě úplně položilo,tak jsem se nenasmál ani nepamatuju |
Kdeže to bylo, na očním ?
|
|
| nahoru |
|
 |
game_over

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 1:41 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem byl na přijímacím pohovoru, v druhém kole a řekli mi že mě berou, mám z toho radost, jedná se o pozici softwarový konzultant _________________ ty voe tam je nakej normalni kulicna s mlykem na brade a vy delate jak kdyby ste ven potrebovali dostat reprezentacni vyber Novyho Zelandu v rugby
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 1:44 pm Předmět: |
|
|
| game_over napsal: | | Dneska jsem byl na přijímacím pohovoru, v druhém kole a řekli mi že mě berou, mám z toho radost, jedná se o pozici softwarový konzultant | Gratuluju, mě něco podobného čeká zítra. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: čt srpen 21, 2008 3:42 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 10:30 am Předmět: radost |
|
|
Já mám radost z toho, že jsem dneska složil zkoušku na instruktora fitcentra, takže můžu kvalifikovaně trénovat lidi všech skupin. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
budu mít asi svůj první patent:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 11:26 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | budu mít asi svůj první patent:o) |
nova forma kreatinu
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 11:30 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Deadlift napsal: | | budu mít asi svůj první patent:o) |
nova forma kreatinu |
...nezabýval bych se tak sprostou molekulou jako je kreatin...má to souvislost s patogenními mikroorganismy:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 11:37 am Předmět: :-)o(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá srpen 22, 2008 12:16 pm Předmět: Re: :-)o(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|