|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SethX
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 2:14 pm Předmět: |
|
|
Můžu se zeptat na kolik ses dostal na konec s těma rukama??Jinak nechápu proč od tud chcete zdrhnout, ale vaše věc. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
smetak

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 2:31 pm Předmět: |
|
|
me taky nema nikdo rad: ( _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | me taky nema nikdo rad: ( | Dneska se mi zdálo, že jedu na letní lanovce a vedle mě jede Bohdalová a že jako jí musím až přijedem nahoru pomoct s nějakýma meruňkama . Vlastně ne, to si na tom pořád hůř .
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | me taky nema nikdo rad: ( |
ale di ty kecko.... vždyť máš Ciza nebo je to spíš platonický ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
při dnešním návratu z hokny jsem jen tak jukl na počítadlo a už jsem najel 610 km na jednu nádrž a pořád nejsem na rezervě:o)...běžně ujedu na nádrž 550 km...tak to potěší:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 3:13 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | při dnešním návratu z hokny jsem jen tak jukl na počítadlo a už jsem najel 610 km na jednu nádrž a pořád nejsem na rezervě:o)...běžně ujedu na nádrž 550 km...tak to potěší:o) |
to je na getze 1.0 LPG slusny
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 3:23 pm Předmět: |
|
|
tyyyyyyy....víš jak jsem se jako student nadřel abych sesmolil alespoň akontaci na ten malej prskolet?:o)))...náhodou...oproti mé služební fabii jsem s getzem spokojenej...40 000 km za dva roky ...naprosto bez poruchy,,,ani blbá žárovka nepraskal....u služebního auta po 1000 km vypověděla klima...na Melikaně jsem vypl motor a svítila levá polovina auta a zaboha to nešlo vypnout....teď má cca 10 000 km a už ho nějakéééé poblblééé brňák poškrábal ( na služebácích máme netuším proč pražský čísla  ).
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 3:31 pm Předmět: |
|
|
já vím Bohumile...já vím:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 6:22 pm Předmět: |
|
|
Bez uz do prdele prosimte ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mugo

|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 6:50 pm Předmět: |
|
|
Jako že jsem celkem klidné povahy, tak bych ti jí právě s chutí dal a vybil si na tobě zlost..... Nejsi vedle mě, tak mám smůlu, jdu si dát Lucky špagety  Po internetu si buď sprostej na někoho jiného a mě už prosímtě ignoruj.
Třeba se potkáme a třeba budu mít blbou náladu. Tak dáme férovku co ty na to?
Po netu se s tebou fakt nebudu hádat a srát se s tebou. _________________ Better dead than rat !
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne srpen 24, 2008 7:04 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | TheLeague napsal: | Tak dame nejakou hromadnou ferovku...10 na 10 beze zbrani...s bandazema... | Může být magnézko? |
Daymoone myslel jsem ze ty ses gentleman a misto magnezka pouzivas vhozenou rukavici a zadas satisfakci. ale asi jsem se spletl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|