Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
Black Dragon napsal:
...

Vrah, feťák, cigán... Za to co provedl byla pro něj smrt moc mírná.

Já ti nevím, co by ti na tohle řekl třeba prof. Hollander?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
http://www.novinky.cz/clanek/149113-chomutovsky-vrah-postl-zemrel-v-nemocnici.html BOZI SPRAVEDLNOST EXISTUJE !!!!

Právě, že ne. Pro takovýho prašivýho zmrda je to vysvobození. Vyléčit ho a předat rodinám ke spravedlnosti, jako v islámských zemích....
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 9:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenze tady nastesti! nejsme v islamskejch zemich ... tenhle zmrd by si mozna az do konce zivota bahnil v kriminale .. za nase prachy ... tohle je pozitivum .. co by stejne nemohla vykonat nase justice provedl , kdyz to tak reknu, buh ...
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Jenze tady nastesti! nejsme v islamskejch zemich ... tenhle zmrd by si mozna az do konce zivota bahnil v kriminale .. za nase prachy ... tohle je pozitivum .. co by stejne nemohla vykonat nase justice provedl , kdyz to tak reknu, buh ...

No...v tomhle konkrétním případě bych to jako štěstí neviděl... nějakej cigošskej zfetovanej několikanásobnej vrah si nezaslouží tak pěknou smrt...
flame1
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Větší utrpení by pro něj bylo, kdyby byl zavřenej celej život ve vězení.
Black Dragon

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja bych mel opravdu strach, co by se stalo kdyz by byl souzenej nasi justici ... tohle mi prijde jako idealni reseni a nas to skoro nic nestalo
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Ja bych mel opravdu strach, co by se stalo kdyz by byl souzenej nasi justici ... tohle mi prijde jako idealni reseni a nas to skoro nic nestalo

nás ne, ale ty pozůstalý jo. Jak na Krétě - vendeta a hotovo.
Zacharo

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Jak na Krétě - vendeta a hotovo.

Nemyslíš Sicílii?

YUD - speciálně ty bys měl vedět, že Hollander nám přednášel předmět, kde neexistuje objektivní pravda. Jen názory a postoje. Můj názor je takový, že ten člověk byl infekce společnosti. Akce vyžaduje reakci, přičemž poměr by měl být vyrovnaný. V tomto případě umřelo bezdůvodně několik lidí. Jejich vrah nejspíše zemřel v umělém spánku, v nemocnici, vleže, v čistém prostředí. Tohle rozhodně není "rozvovážný stav"... Ten by byl, kdyby ho při té přestřelce postřelili do penisu, následně by utekl a někde pomalu vykrvácel ve škarpě s hlavou v blátě a než by ho našli, sežrali by ho divoké prasata. (Toto je eventualita vytvořená mou velmi dobře vyvinutou fantazií, prosím nebrat doslova)

Jsem ale člověk rozumný a při vhodných argumentech jsem ochoten svůj názor změnit.
YUD

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
supporter napsal:
Jak na Krétě - vendeta a hotovo.

Nemyslíš Sicílii?

YUD - speciálně ty bys měl vedět, že Hollander nám přednášel předmět, kde neexistuje objektivní pravda. Jen názory a postoje. Můj názor je takový, že ten člověk byl infekce společnosti. Akce vyžaduje reakci, přičemž poměr by měl být vyrovnaný. V tomto případě umřelo bezdůvodně několik lidí. Jejich vrah nejspíše zemřel v umělém spánku, v nemocnici, vleže, v čistém prostředí. Tohle rozhodně není "rozvovážný stav"... Ten by byl, kdyby ho při té přestřelce postřelili do penisu, následně by utekl a někde pomalu vykrvácel ve škarpě s hlavou v blátě a než by ho našli, sežrali by ho divoké prasata. (Toto je eventualita vytvořená mou velmi dobře vyvinutou fantazií, prosím nebrat doslova)

Jsem ale člověk rozumný a při vhodných argumentech jsem ochoten svůj názor změnit.

Jasně, mě to jen tak napadlo Já si subjektivně taky myslím, že tenhle hajzl měl objektivně chcípnout.
ygg

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 10:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:

YUD - speciálně ty bys měl vedět, že Hollander nám přednášel předmět, kde neexistuje objektivní pravda. Jen názory a postoje. Můj názor je takový, že ten člověk byl infekce společnosti . Akce vyžaduje reakci, přičemž poměr by měl být vyrovnaný . V tomto případě umřelo bezdůvodně několik lidí. Jejich vrah nejspíše zemřel v umělém spánku, v nemocnici, vleže, v čistém prostředí. Tohle rozhodně není "rozvovážný stav"... Ten by byl, kdyby ho při té přestřelce postřelili do penisu, následně by utekl a někde pomalu vykrvácel ve škarpě s hlavou v blátě a než by ho našli, sežrali by ho divoké prasata. (Toto je eventualita vytvořená mou velmi dobře vyvinutou fantazií, prosím nebrat doslova)

Otázkou nicméně zůstává, CO je adekvátní reakcí....jestli odstranění zdroje nákazy čistým řezem, nebo to co popisuješ ty....protože to už není eliminace jednoznačně nežádoucího jedince, která je zcela ok (teď ponechme stranou jakou formou k té eliminaci dojde, zda usmrcením, nebo doživotní izolací), ale jde o ryzí pomstu...která je už značně diskutabilní...byť lidsky samozřejmě z pohledu pozůstalých zcela pochopitelná.

A nenadávat mi, to jen tak prudím
Tyrael

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 3 sem se od Patku dostal v online pokeru na finale table. Dnes ze 182 lidi.
Zacharo

PříspěvekZaslal: po září 08, 2008 11:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
...

V pohodě, neprudíš... diskuzi se nebráním. Jen ať to neskončí jako v tom flamu o dopingu.

Ptáš se co je adekvátní reakcí společnosti? No a já ti můžu s klidem říct, že neexistuje, jen záleží na okolnostech... Víceméně je důležité položit si otázky kdy (tzn. v době moderní společnosti, která usiluje o maximalizaci svobody a rovnosti jednotlivce), kde (v tomto případě střední Evropa, která má určité zakořeněné tradice co se týče trestání takovýchto zrůdných činů) a jak (způsob trestu). K tomu ještě přidej subjektivní postoje každého z nás... Ve výsledku si každý myslí něco jiného. Můj názor je takový, že pokud by trest tohoto vraha měl být spravedlivý , měl by poznat bolest, kterou okusily jeho oběti, anebo by měl zachránit několik jiných životů. A pokud by měl být adekvátní , tak by musel zůstat po zbytek života v cele 3x3 metry s kýblem a malým oknem. Pokud by se jeho pobyt měl platit z peněz daňových poplatníků, rád přispěju.

YUD - sakra, ta filozofie člověku pěkne leze na mozek, viď? Ještě že už z toho máme zkoušku (:
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Large Hadron Collider už poběží...jsem zvědavý na výsledky

http://www.novinky.cz/clanek/149266-video-vedci-spustili-obri-urychlovac-ktery-ma-simulovat-vznik-vesmiru.html

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Bilescu

PříspěvekZaslal: st září 10, 2008 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tyrael napsal:
Po 3 sem se od Patku dostal v online pokeru na finale table. Dnes ze 182 lidi.

kde hraješ? jezdíš někdy na live turnaje?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: