|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:16 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Iron.Pumping napsal: | pred zhruba 1 hodinou jsem dusledne upozornil 3 fetky v metru,ze se za jizdy nehuli....ze kourily,je mi burt,ale ten popilek lital na me...za 10 secund byl klid a lidi v metru si mohli krky ukroutit |
Úplněj David Hasselhoff. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Já si zas půlila Bajo, protože nám to bylo vzácné a drahé. Na obrázek s antilopou ( uvnitř balení ) si živě pamatuji
A co teprve Sevac se sněhulákem? Maminka nám ho kupovala v drogerii. |
Nejlepší byly Pedra, bez debat. Vevnitř byl dycky nějakej obrázek. Nejradši sem měl ty s rekrdama, měl jsem jich plnou krabici
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:47 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | Diana napsal: | Já si zas půlila Bajo, protože nám to bylo vzácné a drahé. Na obrázek s antilopou ( uvnitř balení ) si živě pamatuji
A co teprve Sevac se sněhulákem? Maminka nám ho kupovala v drogerii. |
Nejlepší byly Pedra, bez debat. Vevnitř byl dycky nějakej obrázek. Nejradši sem měl ty s rekrdama, měl jsem jich plnou krabici | Rekordy byly v Baju, v Pedru byly samolepky. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:52 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | pred zhruba 1 hodinou jsem dusledne upozornil 3 fetky v metru,ze se za jizdy nehuli....ze kourily,je mi burt,ale ten popilek lital na me...za 10 secund byl klid a lidi v metru si mohli krky ukroutit |
v metru se nepuká áno, avšak tráva není fet a až jednou zas budeš hrdina a nějaká fetka ti přijde rozbít rypák na fórum už to psát asi nebudeš :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | Iron.Pumping napsal: | pred zhruba 1 hodinou jsem dusledne upozornil 3 fetky v metru,ze se za jizdy nehuli....ze kourily,je mi burt,ale ten popilek lital na me...za 10 secund byl klid a lidi v metru si mohli krky ukroutit |
v metru se nepuká áno, avšak tráva není fet a až jednou zas budeš hrdina a nějaká fetka ti přijde rozbít rypák na fórum už to psát asi nebudeš :-) |
ale di ty brepto :)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 10:59 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | Iron.Pumping napsal: | pred zhruba 1 hodinou jsem dusledne upozornil 3 fetky v metru,ze se za jizdy nehuli....ze kourily,je mi burt,ale ten popilek lital na me...za 10 secund byl klid a lidi v metru si mohli krky ukroutit |
v metru se nepuká áno, avšak tráva není fet a až jednou zas budeš hrdina a nějaká fetka ti přijde rozbít rypák na fórum už to psát asi nebudeš :-) |
tak to já bych byl taky hrdina...i já chcu robít držku od fetky
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:02 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | kouba the man napsal: | | Iron.Pumping napsal: | pred zhruba 1 hodinou jsem dusledne upozornil 3 fetky v metru,ze se za jizdy nehuli....ze kourily,je mi burt,ale ten popilek lital na me...za 10 secund byl klid a lidi v metru si mohli krky ukroutit |
tak to já bych byl taky hrdina...i já chcu robít držku od fetky |
zajdi tak ve 22 hod. na stanici metra Vltavska a nebo Florenc....budes si moct vybrat
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:17 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | | kouba the man napsal: | | Iron.Pumping napsal: | pred zhruba 1 hodinou jsem dusledne upozornil 3 fetky v metru,ze se za jizdy nehuli....ze kourily,je mi burt,ale ten popilek lital na me...za 10 secund byl klid a lidi v metru si mohli krky ukroutit |
zajdi tak ve 22 hod. na stanici metra Vltavska a nebo Florenc....budes si moct vybrat |
pro mě trošku z ruky...ale třeba se někdy přichomýtnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:18 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | supporter napsal: | | kouba the man napsal: | | Iron.Pumping napsal: | pred zhruba 1 hodinou jsem dusledne upozornil 3 fetky v metru,ze se za jizdy nehuli....ze kourily,je mi burt,ale ten popilek lital na me...za 10 secund byl klid a lidi v metru si mohli krky ukroutit |
zajdi tak ve 22 hod. na stanici metra Vltavska a nebo Florenc....budes si moct vybrat |
pro mě trošku z ruky...ale třeba se někdy přichomýtnu |
to by bylo super...dej vedet a ja pudu taky
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:22 pm Předmět: |
|
|
ruku na srdce, opravdu se každý z vás samotný pustí do bandy fetek?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | ruku na srdce, opravdu se každý z vás samotný pustí do bandy fetek? |
3 nejsou banda...do toho bych ještě šel, nikdy nechodim bez nějakýho železářství, tak proč ne...
Ikdyž to vyznělo trochu blbě...myslel sem to spíš na tu situaci v metru...venku sou mi nějaký fetingři u prdele, poku teda nezačnou s problémama sami..
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:27 pm Předmět: |
|
|
| kouba the man napsal: | | ruku na srdce, opravdu se každý z vás samotný pustí do bandy fetek? |
kdyby ti skoro klepaly popel na obleceni bylo by to OK?Asi ne :)A navic ja je upozornil ,aby to tiply,ze mi to lita na kabat..a tiply to...takze pohoda:)
Naposledy upravil Iron.Pumping dne pá říjen 17, 2008 11:33 pm, celkově upraveno 3 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:27 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | kouba the man napsal: | | ruku na srdce, opravdu se každý z vás samotný pustí do bandy fetek? |
3 nejsou banda...do toho bych ještě šel, nikdy nechodim bez nějakýho železářství, tak proč ne...
Ikdyž to vyznělo trochu blbě...myslel sem to spíš na tu situaci v metru...venku sou mi nějaký fetingři u prdele, poku teda nezačnou s problémama sami.. |
presne tak
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá říjen 17, 2008 11:47 pm Předmět: |
|
|
má to, jako všechno, i druhé pohledy ale to je fuk je mi blbý okrádat sám sebe o čas indíciemi
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|