|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 1:36 pm Předmět: |
|
|
Schwaco, já znám dost týpků, kteří mají mozek jako z hovna kostku z "činek" , z nic nedělelání a x dalších věcí, tohle není žadný argument. _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ygg
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 1:48 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, že jsou v zásadě možné dva racionální přístupy .... tráva je fet, stejně jako (protože) je fet i chlast, cigára, káva, a Kulíškova čokoláda  . Nebo někdo za fet ty tři uvedené "pochutiny" nepovažuje (u toho Kulicha je ta závislost prostě bez diskuzí  ), a potom nepovažuje za fet ani trávu.
Pokud někdo považuje trávu za fet, a současně chlast ne, tak je buď pokrytec, totální mimoň nebo Vacek s Komorousem  . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: so říjen 18, 2008 1:58 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | BUFU napsal: | | YUD napsal: | | Výraz "fet" jsem vzal jako výraz pro drogu a tráva droga je. |
Alkohol je taky fet?
Cigarety? Káva? | Tahle debata nemá smysl, Uživatelé to budou bránit vždycky. Ano, tráva není tvrdá droga, samozřejmě. Ale nikdo mě nepřesvědčí, že hulit je vúplně v pohidě. |
zajdi si radši na spinning a fitness
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: so říjen 18, 2008 2:50 pm Předmět: |
|
|
tak ochutnala jsem kulíška
teda nechapu jak to donutite pit miminka - ja to vypila jen proto, ze musim po strevnich potizich, ale jako mimi bych to vyplyvla--se znam _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 5:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
ja bych zase nechtel mit na vizu zadnou petku
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:28 pm Předmět: |
|
|
Irone tak máš to vymyšlený dobře,ale co když tě nevemou..?
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:33 pm Předmět: |
|
|
| lalala napsal: | | YUD napsal: | | BUFU napsal: | | YUD napsal: | | Výraz "fet" jsem vzal jako výraz pro drogu a tráva droga je. |
Alkohol je taky fet?
Cigarety? Káva? | Tahle debata nemá smysl, Uživatelé to budou bránit vždycky. Ano, tráva není tvrdá droga, samozřejmě. Ale nikdo mě nepřesvědčí, že hulit je vúplně v pohidě. |
zajdi si radši na spinning a fitness |
Známe se, hrdino? Jestli jo, tak se představ, jestli ne, drž jazyk za zuby.
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 9:59 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | lalala napsal: | | YUD napsal: | | BUFU napsal: | | YUD napsal: | | Výraz "fet" jsem vzal jako výraz pro drogu a tráva droga je. |
Alkohol je taky fet?
zajdi si radši na spinning a fitness |
Známe se, hrdino? Jestli jo, tak se představ, jestli ne, drž jazyk za zuby. |
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 5:54 am Předmět: |
|
|
Všechno nejlepší všem Vendelínům _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | Irone tak máš to vymyšlený dobře,ale co když tě nevemou..? |
Tak ma je*** o zem, lebo mňa keď niečo posadne je problém. Pevne verím, že ma zoberú.
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po říjen 20, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jsem se úžasně pobavil na nudné přednášce,když se pan přednášející nějak zakecal k tomu cože pak by to mohli papat námořníci na lodích aby měli nějakej ten vit. C...
Nejmenovaná soudružka se hned vytasila s odpovědí že kůli tomu jedli PLACHTY (to už mě málem zabilo) ale pak si za tim ještě stála a to už jsem vytuhnul...
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út říjen 21, 2008 7:57 am Předmět: |
|
|
třeba maj plachty ze salátu a stožár z mrkve _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|