|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucy

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:54 pm Předmět: |
|
|
Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne  byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju  a jeho nova deska bude opet luxusni dilo _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 8:56 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
to samý mi už půl dne píše kamoška a básní o jeho úžasném zadku
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:01 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
to samý mi už půl dne píše kamoška a básní o jeho úžasném zadku |
njn...nema chybu hodne me bavilo, jak si neodpustil obcasne stinovani, proste byl...... mnam |
no jo holá hlava
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:05 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
njn...nema chybu hodne me bavilo, jak si neodpustil obcasne stinovani, proste byl...... mnam |
no jo holá hlava |
nemuzu za to, ze mam na ne slabost |
strašnej magnet co ?
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:12 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
no jo holá hlava |
strašnej magnet co ? |
no jo....nenadelas nic |
no ..a kor po třicítce
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:13 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
no jo holá hlava |
strašnej magnet co ? |
no jo....nenadelas nic |
no ..a kor po třicítce |
svata pravda ....jen cekam, kdy nas tady nekdo posle s tema kecama do... _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:14 pm Předmět: |
|
|
tak především za ty qouty:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:15 pm Předmět: |
|
|
se musime pochlubit, to se nam vazne povedlo _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
| lucy napsal: |
svata pravda ....jen cekam, kdy nas tady nekdo posle s tema kecama do... |
taky marne cekam
edit: opraveno
Naposledy upravil e4 dne čt říjen 30, 2008 9:22 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
do pr...e takhle vznikají novinářské kachny :o))) mi vložej do textu něco co napsala lucy:o))
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 10:57 pm Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
no jo holá hlava |
strašnej magnet co ? |
no jo....nenadelas nic |
no ..a kor po třicítce |
Moje rec
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: čt říjen 30, 2008 11:00 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | | malá černá bestie napsal: | | lucy napsal: | Sice se mi nic nepovedlo, ale obrovskou radost mi udelal uterni koncert Dana Landy v Brne byl to uzasny zazitek, ja toho chlapa vazne miluju a jeho nova deska bude opet luxusni dilo |
no jo holá hlava |
strašnej magnet co ? |
no jo....nenadelas nic |
no ..a kor po třicítce |
Moje rec |
a ze jsem cekala, kdy se ozves _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|