|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:54 am Předmět: |
|
|
| Mathaus napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Mathaus napsal: | Povedlo se mi vcera snist vse co mi prislo pod ruku chipsy, tycinky (dvoje), 2 tabulky cokolady, popcorn, litr Pepsi, zmrzlinu, zakusky.... NEvim co me to popadlo, asi jsem tehotny |
a kdo je otec? |
Bych taky rad vedel. Uz vis proc se nerad opijim do nemoty, pak mi unikaji podstatne veci ktere se stanou |
hlavne veci,ktere se stanou za tebou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 11:55 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Mathaus napsal: | Povedlo se mi vcera snist vse co mi prislo pod ruku chipsy, tycinky (dvoje), 2 tabulky cokolady, popcorn, litr Pepsi, zmrzlinu, zakusky.... NEvim co me to popadlo, asi jsem tehotny |
tak to já už jsem těhotná několik let v kuse... |
po tomhle se da otehotnet?me taky nejak narostlo bricho,ale to si rikam,ze sem tlustej
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so listopad 08, 2008 12:01 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | kulíšek napsal: | | Mathaus napsal: | Povedlo se mi vcera snist vse co mi prislo pod ruku chipsy, tycinky (dvoje), 2 tabulky cokolady, popcorn, litr Pepsi, zmrzlinu, zakusky.... NEvim co me to popadlo, asi jsem tehotny |
po tomhle se da otehotnet?me taky nejak narostlo bricho,ale to si rikam,ze sem tlustej |
Tak na mě to naštěstí moc vidět není.... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so listopad 08, 2008 12:05 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | kulíšek napsal: | | Mathaus napsal: | Povedlo se mi vcera snist vse co mi prislo pod ruku chipsy, tycinky (dvoje), 2 tabulky cokolady, popcorn, litr Pepsi, zmrzlinu, zakusky.... NEvim co me to popadlo, asi jsem tehotny |
po tomhle se da otehotnet?me taky nejak narostlo bricho,ale to si rikam,ze sem tlustej |
Tak na mě to naštěstí moc vidět není.... |
to si taky rikam,ale nikdo jinej me to uz nerekne
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne listopad 09, 2008 3:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út listopad 11, 2008 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Podival sem se na svuj ucet ... a hle prisla vyplata 3x vetsi nez bezne ... a von to je rocni bonus svinka | podívaů jsem se na výplatní pásku a na ní o 15 tisíc míň než obvykle
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 1:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 2:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 2:43 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Deadlift napsal: | | Black Dragon napsal: | Podival sem se na svuj ucet ... a hle prisla vyplata 3x vetsi nez bezne ... a von to je rocni bonus svinka | podívaů jsem se na výplatní pásku a na ní o 15 tisíc míň než obvykle |
No ty wole ... to bych jeste doplacel |
uff a vyplatí se vůbec do tý práce chodit?
|
|
| nahoru |
|
 |
eallinne

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: út listopad 11, 2008 2:45 pm Předmět: |
|
|
ja dostala 10 000kc za studium  pred tydnem a dnes jsem si vyzvedla potvrzeni o uznani stipendia prospechoveho.
jen na to, ze je dnes 11.11. tak nesnezi _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|