|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 09, 2007 10:08 am Předmět: |
|
|
Dobrá rada....vem si košili a kravatu.....že jsi to ty, tak sako nemusíš..buď v tom tak zkusmo půl dne. Pak si vem jen triko a kraťasy..napřklad..uvidíš, že ti vlastně horko není
Konec konců..budeš právník, tak si zvykej:-)))))))
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so červen 09, 2007 10:11 am Předmět: |
|
|
ygg: Stale cakam, ze spolocenske konvencie povolia a do mody pridu tesilove kratasy _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so červen 09, 2007 1:08 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | ygg: Stale cakam, ze spolocenske konvencie povolia a do mody pridu tesilove kratasy |
Kraťasy už nejsou in snad ani v Indii ...a myslím, že by se klient a posléze panpředseda/paní předsedkyně dost divil, kdybys přišel na jednání takto....jedině, že by je uchvátilo tvé svalnaté a bojovými sporty zocelené tělo
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 4:49 pm Předmět: |
|
|
Tak me se dnes s mamou povedlo vyplejt jen za pomoci vydli a rukou asi 25m ctverecnych zahrady plne kopriv ktery byly vysoky asi metr dvacet (neprehanim). Dalo nam to pekne zabrat, a taky jsme si u toho obe hezky opekly zada  takze ac nohy a bricho mam jen nazlatly, zada mam jak uhel. Kupodivu ale v zrcadle to vypada dobre..skoda ze mi prestal fungovat fotak.. pochlubila bych se i fotodokumentaci :)
(zahrady, kompostu plnym kopriv, a svych zad)
taky jsme bohuzel obe s mamou pekne popaleny od tech kopriv.. ale pry je to zdravy, zlepsuje to krevni obeh _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: ne červen 10, 2007 5:23 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska mě potěšilo jak rychle mi utekla aerobka, v tom horku to nešlo. Ale v poho, udělal jsem proteinový pudink, na to se těším vždy celý týden.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po červen 11, 2007 10:40 am Předmět: |
|
|
Kurrrrva udělal sem ročník...předsevzetí:nenechávat věci na poslední chvíly,ale má to svoje kouzlo chvíle kdy víte,že věci není kam odložit a je to jenom na vás...od tedka endlesssssssss summer!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po červen 11, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | Tak me se dnes s mamou povedlo vyplejt jen za pomoci vydli a rukou asi 25m ctverecnych zahrady plne kopriv ktery byly vysoky asi metr dvacet (neprehanim). Dalo nam to pekne zabrat, a taky jsme si u toho obe hezky opekly zada takze ac nohy a bricho mam jen nazlatly, zada mam jak uhel. Kupodivu ale v zrcadle to vypada dobre..skoda ze mi prestal fungovat fotak.. pochlubila bych se i fotodokumentaci :)
taky jsme bohuzel obe s mamou pekne popaleny od tech kopriv.. ale pry je to zdravy, zlepsuje to krevni obeh |
Příště si kupte Roundup . Je je efektivnější a navíc ušetříte čas, který můžete věnovat něčemu jinému.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po červen 11, 2007 12:57 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | WildOrchid napsal: | Tak me se dnes s mamou povedlo vyplejt jen za pomoci vydli a rukou asi 25m ctverecnych zahrady plne kopriv ktery byly vysoky asi metr dvacet (neprehanim). Dalo nam to pekne zabrat, a taky jsme si u toho obe hezky opekly zada takze ac nohy a bricho mam jen nazlatly, zada mam jak uhel. Kupodivu ale v zrcadle to vypada dobre..skoda ze mi prestal fungovat fotak.. pochlubila bych se i fotodokumentaci :)
taky jsme bohuzel obe s mamou pekne popaleny od tech kopriv.. ale pry je to zdravy, zlepsuje to krevni obeh |
Příště si kupte Roundup . Je je efektivnější a navíc ušetříte čas, který můžete věnovat něčemu jinému. |
nene ty to nechápeš , pak by tam nebyl ten pocit dobře udělané práce
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 11, 2007 1:17 pm Předmět: |
|
|
No....jak se to vezme....protože po těhle sajrajtech s největší pravděpodobností plevele, jakékoli, zajdou. To ano....ale že by se samy i vytrhaly, odskákaly na kompost a záhon se poté sám zryl, to bohužel ne....nebo mám nějakou blbou kvalitu
Pokud prostě pacifikuješ nějaký záhon, na který někdo léta kašlal, tak se nadřeš v každém případě. Navíc, kopřivy se vytrhávají vcelku snadno a pokud nemám masochistické sklony a vezmu si na to silnější kalhoty i mikinu (pro mne je vedro na pár chvil rozhodně lepší variantou  ), tak tě nic nepožahá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|