|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 5:25 pm Předmět: |
|
|
Já si zase řikám, že by někdy vyšla levněji ta kurva, když si vezmu kolik utratím když se řekněme "dvořím" nějaké slečně _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 5:33 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | Já si zase řikám, že by někdy vyšla levněji ta kurva, když si vezmu kolik utratím když se řekněme "dvořím" nějaké slečně |
ted me napadla historka uz nevim kdo me to rikal o svym kamaradovi... ten borec mel fakt dobrou praci a moc pekny penize a strasne krasnou pritelkyni, chlapi si z neho delali prdel ze je s nim kvuli lovum at zkusi takovou prdel at ji rekne ze dostal vypoved jak bude reagovat, tak ji to rekl pak sel pryc a za chvilku se vratil a marka si balila kufry jako ze odchazi borec ji rika ze si delal prdel, marka je milacku ja te miluju to je dobre ze si nepridel o praci, blablabla, borec ji poslal do prdele devku
laska je dneska draha vec
|
|
| nahoru |
|
 |
milakowww

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 11:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
lucy

|
Zaslal: ne listopad 30, 2008 11:25 pm Předmět: |
|
|
v patek se mi povedlo krasne prorazit zadni pneu u auta  total na odpis, dira cca 13 cm............kdyz se dari, tak je to brnkacka _________________ Samurai objímá smrt.Když nastane nebezpečí,vítá fakt,že smrt může přijít,a proto bojuje jako by jí hledal..tedy absolutně beze strachu.Výsledkem bývá,že ji v boji najde jeho protivník
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 1:07 am Předmět: |
|
|
Udelal mi radost kufr plnej obleceni od jisteho administratora  .. hlavne ten kufr  .. aspon nemusim nakupovat ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 9:07 pm Předmět: |
|
|
Vodafonův Internet v mobilu na půl roku zdarma. Sice tam tuším nějaký háček, ale ať. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 9:35 am Předmět: ... |
|
|
Včerejší koncert Dalibora Jandy ve vyprodaný Lucerně. _________________ Be fat and happy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 9:46 am Předmět: Re: ... |
|
|
| Objemák napsal: | Včerejší koncert Dalibora Jandy ve vyprodaný Lucerně. |
Vždycky jsem to já, koho smůla prohání,
vždycky jsem to já, kdo to chápat má.
Ráno, když se probudím a jdu koupit housky,
v krámě řeknou: Litujem. Já jdu s prázdnou dál.
Jó...to bejvávalo....
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 10:02 am Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 10:05 am Předmět: Re: ... |
|
|
| Objemák napsal: | | Diana napsal: | | Objemák napsal: | Včerejší koncert Dalibora Jandy ve vyprodaný Lucerně. |
Vždycky jsem to já, koho smůla prohání,
vždycky jsem to já, kdo to chápat má.
Ráno, když se probudím a jdu koupit housky,
v krámě řeknou: Litujem. Já jdu s prázdnou dál.
Jó...to bejvávalo.... |
Tuhle bohužel nedal. Ale při Hurikánu to rozjel parádně. |
Na házené jsme měli trenérku, která mu byla neskutečně podobná ( měla stejný účes - vlnitého beránka + vepředu krátké, vzadu dlouhé ) ...i tím chraplavým hlasem..
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 10:11 am Předmět: Re: ... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|