|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Douglas

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:48 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie(CZ)

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:16 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | dostala jsem od Mugo-jeziska 7 velkych proteinovych tycinek |
Tak tomu rikam bohaty Jezisek
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: | dostala jsem od Mugo-jeziska 7 velkych proteinovych tycinek |
kam ??
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt prosinec 25, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 2:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 2:37 pm Předmět: |
|
|
Ja mam nejvetsi radost z tricka na MMA........a kybliku proteinu NEctar
Jsem si pral nejvic.........JA JSEM TAK SKROMNEJ. _________________ Měníme rok,měníme sny,měníme touhy,měníme názory,měníme požadavky na výkupné.Měníme auta,měníme zásobníky,náboje i zbraně.Ale nikdy neměníme svoje kamarády,kteří stojí při nás! (AL CAPONE 1936)
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 3:07 pm Předmět: |
|
|
Hezký triko _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá prosinec 26, 2008 4:16 pm Předmět: |
|
|
A ja jsem dostal medball, uz se tesim, az ho vezmu na jaro ven..
Nicmene uz ted jsem si stahl z mma-treackeru nejake instruktazni videa a jestli zitra vystrizlivym, mozna i neco zkusim. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: so prosinec 27, 2008 6:01 am Předmět: |
|
|
Kdo zná How I met your mother ví, kdo ne, jenom stručně popíšu hlavní seznamovací "trik". Hlavní hrdinové jsou ve zvláštním partnerském vztahu tzv. wingmanství, tj. jsou parťáci a nadhazují si při balení holek.
Oblíbená seznamovací věta co používají je "Have you met Ted? Oh, this is Ted Mosby, the architect..." volně přeloženo jako Znáš už Teda? Ó, tak tohle je Ted Mosby, architekt - a po téhle věte se wingman ztratí a ten druhej pokračuj v konverzaci s dívkou (kterou samozřejmě neznal ani wingman  ). Jde použít i varianta nadhození sebe sama - Známe se už? Já sem Ted., ale tohle působí tak nějak pokorněji a nečekaněji...
No a teď poenta, dneska jsem dostal chuť to vyzkoušet namísto obvyklých fádních pozvánek na drink nebo svůdných Chtěl bych tě  . Kupodivu, ze 4 případů 3. to fungovalo, resp. jeden ten případ jsem byl a já slečna, co seriál znala, dva byly případy kdy jsem nadhazoval svýho kamaráda bez zeptání se, jestli se mu slečna líbí  , a ten případ co nevyšel byl divnej, trošku sem tu holku zaskočil, protože to je její nejoblíbenější seriál a hlavně věta tohle je Petr, profesionální tanečník, zní trošku divně  . Ale celkově myslím hodnocení super, vřele doporučuju  , je to tak zábavný jako v seriálu  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|