|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
a hlavne chudak matrix jak je tam zamacklej
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: ne leden 25, 2009 2:51 am Předmět: |
|
|
PokerStars Tournament #136210193, No Limit Hold'em
Buy-In: $1.00/$0.20
45 players
Total Prize Pool: $45.00
Tournament started 2009/01/24 18:37:09 ET
Dear zzz,
You finished the tournament in 1st place.
A $14.00 award has been credited to your Real Money account.
Ja vim,prachy zadne,ale vyhra potesi _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:57 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
Tak jsem si udělal radost  .
LG KU990
_________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: po leden 26, 2009 10:02 am Předmět: Re: :-)O(-: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: po leden 26, 2009 10:04 am Předmět: :-)O(-: |
|
|
Tak dva roky jsem škudlil a teď si pořizuju to co jsem chtěl. _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: po leden 26, 2009 12:39 pm Předmět: |
|
|
 dobrá volba, at ti slouží _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:14 pm Předmět: |
|
|
povedl se mi trenink, od zacatku do konce, od rozcviceni az po zaverecny strecink... proste mi to sedlo :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:34 pm Předmět: |
|
|
Po 4 týdnech jsem si dnes vychutnával každý nádech i výdech. Pro někoho maličkost a samozřejmost, ale pro mne strašná vzpruha! _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po leden 26, 2009 9:44 pm Předmět: |
|
|
Ne, akorát se mi před měsícem chytly dýchací cesty a celou tu dobu jsem měl pocit, že mám hrudník ve svěráku (.
btw - v Brně se fakt špatně dýchá, velmi suchý vzduch tam máte. Proto vždycky když přijedu domů, zajdu si do lesa na procházku (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: út leden 27, 2009 9:14 am Předmět: |
|
|
to Bosorka: to je na Boby? kurnik a ja tam přestal chodit. to jsou supr fotečky, krasny.
p.s. Verča je v pohodě a umí máknout _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: út leden 27, 2009 9:25 am Předmět: |
|
|
| kwaker napsal: | to Bosorka: to je na Boby? kurnik a ja tam přestal chodit. to jsou supr fotečky, krasny.
p.s. Verča je v pohodě a umí máknout |
No to je skoda, udelali jsme v Boby moooc fotecek v nedeli. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|