Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 245, 246, 247 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Tech co si to mysli je trosku vic ... takze se nam to lehce zobjektivnuje

Jo to jsem asi neměl psát že nesnáším doping u dorostu a juniorů. To by jste mě třeba měli rádi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jnerez

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malajskytygr: mě ty tvoje názory opravdu hlava nebere a to defakto po každé když něco napíšeš a já to náhodou přečtu .

Víš o všem prdlačky, ale seš chytrej jak rádio a se vším seš hned hotovej .

No děs běs .
Black Dragon

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Black Dragon napsal:

Jo to jsem asi neměl psát že nesnáším doping u dorostu a juniorů. To by jste mě třeba měli rádi

Doping je mi u prdele ... hlavni je ze mas ke me ceho chytit...
Resim tvoje nazory celkove
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
TheLeague napsal:
ygg napsal:
Pavelcb napsal:
já se nerosčiluju..

Ty ne

Ta zprava o tom ze Sablikova bude dal zavodit za Cesko nenasrala asi nikoho. Me treba nasral tygr protoze je to kokot. tak hezkyho valentyna.

Ze jsem kokot je jenom tvůj subjektivní názor který je mi u pr..le. Ze ty jsi primitivní lhář a křivák je ovšem objektivní fakt který jsi dokázal svými "citacemi" toho co jsem kdysi údajně řekl.

https://forum.ronnie.cz/olympiada-2008-t20538-300.html

Edit: Celou tu diskusi ani procitat nema cenu. Ve zkratce tam rikas ze kdyz si "platis" sportovce tak chces videt maximalni vykon sportovcu a ne ze si budou delat nejaky gesta v cili ktery je zpomaly.
Pak jeste ta kauza s tou Cinou, to je taky vtipny. Se koukas denne na CNN a myslis si ze si nejchytrejsi kokot pod sluncem.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
MalajskyTygr napsal:
Black Dragon napsal:

Doping je mi u prdele ... hlavni je ze mas ke me ceho chytit...
Resim tvoje nazory celkove

Neřešíš tak jako ostatní tady vůbec nic. Jeden prostě napíše že jsem kokot, druhý že nemám nikoho rád nikdo rád, třetí že ničemu nerozumím a jsem chytrý jak rádio. Argumenty nebo jakýkoli pokus o diskusi nikde jenom hned osobní útoky .
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Leagu ty ubožáku, za tím co jsi postoval si samozřejmě stojím a je to absolutně něco jiného než jsi "citoval" původně. A těch kokotů uber, nebo si je nech pro svoje rodiče a kamarády.
jnerez

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Malajskytygr: tak jinak ty chytrolíne o výstavbě rychlobruslařské haly se už ve Žďáru špitá asi 20 let, to ještě ani Sáblíková nebyla na světě, tak tu nepiš něco o stavbě haly pro Sáblíkovou a jejího trenéra .

Raději sem nepiš vůbec
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Malajskytygr: tak jinak ty chytrolíne o výstavbě rychlobruslařské haly se už ve Žďáru špitá asi 20 let, to ještě ani Sáblíková nebyla na světě, tak tu nepiš něco o stavbě haly pro Sáblíkovou a jejího trenéra .

Raději sem nepiš vůbec

Vis ja se zivim tradingem. Rozumim vsemu na svete, vsechno si to prectu na internetu a mam o tom ten nejvetsi prehled.
Topic Olympiada https://forum.ronnie.cz/olympiada-2008-t20538-330.html
MalajskyTygr napsal:
Hefaistos napsal:
Mal. tygr: To že nečerpáš z novy a blesku tě sice šlechtí, ale nechápu ty suverénní řeči o tom jak to v číně chodí - hned mě napadlo, ten tam asi byl...

Ať je Čína jaká je, tak neodiskutovatelný fakt je, že to co o sobě dá vedět světu (vědomě) si celkem striktně hlídá, proto pokud tam člověk nebyl dýl jak na dovolený (v tvém případě vůbec), tak asi těžko můžeš TVRDIT jak to tam dneska vypadá/funguje...

Vis ja se zivim tradingem a ziskavani spravnych informaci bez politickeho a propagandistickeho balastu je toho neoddelitelnou soucasti. Kdybych neinvestoval s chladnou hlavou bez emoci a podle spravnych informaci, tak bych projel vsechno, i kalhoty a to jeste dneska. Takze ano, muzu tvrdit jak to tam vypada aspon z ekonomickeho hlediska, i kdyz jsem tam nikdy nebyl

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:

Raději sem nepiš vůbec

Tak ono se špitá hmm... Tak to je potom jiná. Já třeba špitám už od základní školy že si koupím Ferrarri. Poslouchej a co kdybys přestal psát ty
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to je zas debata, ja bych ty internety zakazala, kazdeho to jen otravuje

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
to je zas debata, ja bych ty internety zakazala, kazdeho to jen otravuje

Joo už končím. Napsal jsem jednu neškodnou větu a hned se jich tu na mě sesypalo dvacet jako obvykle. Jsou to ti samí "fandové" co skáčou na náměstích když naši fotbalisti nebo hokejisti vyhrají nějaký turnaj a přisvojují si jejich úspěch, no a když vypadnou tak je posílají do pekel. Tak už to chodí.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 6:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
me na treninky nikdo taky neda ani korunu, pockej zkusim trochu myslet ahaaa nebude to tim, ze jsem na mizerny urovni? az se dostanu na svetovou uroven, treba me nekdo tu permici taky koupi

jenze ty to delas pro sve zdravi,kondici..ty nejsi profesional,co ma sport jako obzivu a je rad za kazdeho sponzora co prihodi vatu
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
yazi napsal:
me na treninky nikdo taky neda ani korunu, pockej zkusim trochu myslet ahaaa nebude to tim, ze jsem na mizerny urovni? az se dostanu na svetovou uroven, treba me nekdo tu permici taky koupi

jenze ty to delas pro sve zdravi,kondici..ty nejsi profesional,co ma sport jako obzivu a je rad za kazdeho sponzora co prihodi vatu

no vzdyt si neodporujem, ne?

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Iron.Pumping napsal:
yazi napsal:

no vzdyt si neodporujem, ne?

tak proc sem to vlastne psal?
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
jnerez napsal:

Raději sem nepiš vůbec

Vis ja se zivim tradingem. Rozumim vsemu na svete, vsechno si to prectu na internetu a mam o tom ten nejvetsi prehled.
Topic Olympiada https://forum.ronnie.cz/olympiada-2008-t20538-330.html
MalajskyTygr napsal:
Hefaistos napsal:
Mal. tygr: To že nečerpáš z novy a blesku tě sice šlechtí, ale nechápu ty suverénní řeči o tom jak to v číně chodí - hned mě napadlo, ten tam asi byl...

Ať je Čína jaká je, tak neodiskutovatelný fakt je, že to co o sobě dá vedět světu (vědomě) si celkem striktně hlídá, proto pokud tam člověk nebyl dýl jak na dovolený (v tvém případě vůbec), tak asi těžko můžeš TVRDIT jak to tam dneska vypadá/funguje...

Vis ja se zivim tradingem a ziskavani spravnych informaci bez politickeho a propagandistickeho balastu je toho neoddelitelnou soucasti. Kdybych neinvestoval s chladnou hlavou bez emoci a podle spravnych informaci, tak bych projel vsechno, i kalhoty a to jeste dneska. Takze ano, muzu tvrdit jak to tam vypada aspon z ekonomickeho hlediska, i kdyz jsem tam nikdy nebyl

Tak jsis to co jsem napsal přeložil do svého jednoduchočkého jazyka kterému jsi schopný porozumět a jenom jsi tak ukázal jaký jsi primitivní blbeček.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 245, 246, 247 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: