|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e4
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2009 4:24 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | no asi tak, abyste mi rozuměli, dlouhá léta jsem pil jen a pouze laktofit s maltodextrinem, proto fakt, že mám teď poprvé v životě lahodný sachariďák, velmi kvalitní protein a zároveň i glutamin je pro mě malý svátek |
To chapu, a kazdopadne jsem rad, ze ty si rad. Ale davat tomu nazev Fre insane anabolic drink je vec druha. Moc to tu nectu, ale nedelas to se vsim? Resp. pises doma Frei propiskama, nosis Frei tricka a fotis Frei fotakem? Neni to pokus o flame, jen by me to zajimalo :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: út březen 24, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
| e4 napsal: | | Freimen napsal: | no asi tak, abyste mi rozuměli, dlouhá léta jsem pil jen a pouze laktofit s maltodextrinem, proto fakt, že mám teď poprvé v životě lahodný sachariďák, velmi kvalitní protein a zároveň i glutamin je pro mě malý svátek |
To chapu, a kazdopadne jsem rad, ze ty si rad. Ale davat tomu nazev Fre insane anabolic drink je vec druha. Moc to tu nectu, ale nedelas to se vsim? Resp. pises doma Frei propiskama, nosis Frei tricka a fotis Frei fotakem? Neni to pokus o flame, jen by me to zajimalo :o) |
ne, to byl pokus o vtip, anabolika jsem kdysi i bral, proto nadpis "Frei insane anabolic drink" měla být sranda, nadsázka
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2009 4:28 pm Předmět: |
|
|
Ok, diky. Pohoda
edit: jeste teda mi to neda jen podotknout, ze me tam absolutne neslo o to ''anabolic'' , ale o ''Frei'' . ALe uz je to pryc, nechame to
Naposledy upravil e4 dne út březen 24, 2009 4:32 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út březen 24, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
rozhovor s kamosem:
on: nevis proc nevysel novej dil big bang theory?
ja: nevim asi protoze ma dneska obama svatek
on: coze?
ja: jo
on: dneska je jako Baraka jo?
ja: jooo
on: tak to je hustyyy
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: út březen 24, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | e4 napsal: | | Moc to tu nectu | i ty jeden |
Nemusis hned bonzovat
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st březen 25, 2009 12:54 am Předmět: |
|
|
online poker Full Tilt
turnaj buy-in 3.30$ 90hracov
ja 1.miesto a vyhra 80$ _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: st březen 25, 2009 10:37 am Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | online poker Full Tilt
turnaj buy-in 3.30$ 90hracov
ja 1.miesto a vyhra 80$ |
fakt slusne _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 25, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
To je v 4 hmoždinkách nebo je to durch? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Petr Weisser

|
Zaslal: st březen 25, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
To bude asi durch. Bych chtěl vidět jak by to člověka udrželo na hmoždinkách  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | To je v 4 hmoždinkách nebo je to durch? |
Jsou tam 4 hmoždinky a šrouby na 800 kilo každý. Problém byl v tom že máme ve stropu škváru a u jedné hmoždinky bylo strašně málo masa, takže se nešla chytnout, takže ted to mám "jen" na třech šroubech a čtvrtý musím přes chemickou kotvu. Sice už by nebyl potřeba, ale tak na design.
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 11:17 am Předmět: |
|
|
ja mam momentalne nejvetsi radost z tohodle naseho torpeda :)
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st březen 25, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
Spis by se to hodilo do jineho topicu,ale vlastne to patri i trochu sem  dnes si nastoupim na Mustku do metra a tak si rikam...dneska to cviceni budu stat za prd..jsem nejakej rozlamanej a tak si sednu a koukam..na proti me sedi (spis lezi) nejaka sfetovana troska...nejakej mix cikana a rakosnika..nebo tak neco.Znamej scenar..vsichni si odsedavaj..ja vsak zustavam sedet..jsem rad,ze si odpocinu.Po chvili se probral a zacal na celej vagon brutalne kricet dete vsichni do p.ci .atd...po chvilce vstal a zamiril si to rovnou ke mne ..jako ze sem klidnej a v tu chvili sem na neho zarval at vypadne a prestane otravovat slusne lidi ..vzal ho za tu jeho rozpadavajici bundu a vyrazil z vagonu.
btw:zas takove drama to nebylo,mel kolem nohy co ja pres ruce  (takze paratka)... sem se pekne nabudil a odcvicil v pohode
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|