|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Kadd

|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:52 am Předmět: |
|
|
z doktorama je sranda to mi připomělo příhodu jak se holka vysekala na kole ale docela krutě s tý kaluže krve ve který ležela si zvládla tak max zavolat pomoct. Otřeli jí aspon trochu od krve a jeli do nemocnice tam si asi hodinku počkala než jí vzali. Sestra ji řekla at si lehne na lůžko. Leží tam obličej dodřený, ruce dodřený, celá pomlácená a nad ní si stoupne sestra se slovy: " Tak co vás bolí slečno? "
 ted už se tomu jen smějem ale tehdá říkala, že měla sto chutí jí něčím praštit _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 30, 2009 11:04 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po březen 30, 2009 11:22 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Ano, úpřesně to jsme myslela
Pro zasmání ....
Chci se objednat k Mudr. a sestra mi říká :
"Kdy máte čas? "
A já na to : " Navrhněte mi nějaký termín."
Sestra : " Já nemám čas nikdy"
Já : " Výborně, tak já k vám nepůjdu, stejně mi to nedělá žádné potěšení"
|
Ani nehovor. Volaju mi, aby mi navrhli termin na vysetrenie (ved vies, uz cca tri tyzdne mam bolesti).
Sestra: Mate nejaky cas, kedy by Vam to nevyhovalo?
Ja; ??? Jasne, ze mam. Napriklad sobota vecer. Co keby ste nasli nejaky termin a dali mi vediet a ja to schvalim, alebo odmietnem.
Sestra: aha, tak dobre, poslem Vam e-mail.
E-mail dosiel po dvoch dnoch. A ze mam prist na vysetrenie o mesiac a 1/4. Tak som pekne podakoval a navrhol, ze nech najdu nieco skor, ze by to kvoli bolesti bolo trochu vhodnejsie. Uvidim co s tym. Ani uz nemam sil sa rozculovat, tak sa aspon zasmejme, nie? :-)
Hlavne je sa neposrat :-))))) (to je taky sukromny vtip pre Dianu :-) _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po březen 30, 2009 11:29 am Předmět: |
|
|
Děkuji pěkně, vtip jsem pochopila
Když ti dali termín za měsíc a čtvrt, měl jsi jim odepsat : "Tak brzy? To si tu bolest ani nestihnu užít"
Ale vážně, je to otřesné! Přeji ti, aby našli co nejbližší termín.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po březen 30, 2009 11:37 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | Děkuji pěkně, vtip jsem pochopila
Když ti dali termín za měsíc a čtvrt, měl jsi jim odepsat : "Tak brzy? To si tu bolest ani nestihnu užít"
Ale vážně, je to otřesné! Přeji ti, aby našli co nejbližší termín. |
pripadne je dobre den pred terminem napsat jeste:
"uz to preslo, ale po tak dlouhem cekani je mi lito nevyuzit toho, ze na me konecne prisla rada, takze zitra cestou alespon parkrat svihnu hlavou do zdi, at k vam nejdu zbytecne" :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
PAVUK

|
Zaslal: po březen 30, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út březen 31, 2009 8:39 am Předmět: |
|
|
| PAVUK napsal: | | Diana napsal: | Děkuji pěkně, vtip jsem pochopila
Ale vážně, je to otřesné! Přeji ti, aby našli co nejbližší termín. |
Tak, podarilo sa! Namiesto povodneho terminu 4.5. mi dali termin 30.4.
Som im napisal, ze co uz s nimi mam robit, snad mi dovtedy ta bolest vydrzi :-) |
Tak si to koukej přehodit zas na původní termín a to 4.5. To mám totiž narozeniny a chci, aby se všichni měli dobře a prožili něco neobyčejného*a20*
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út březen 31, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út březen 31, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
poman: jo mě na cz sharu jede odečítání správně _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út březen 31, 2009 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | | poman: jo mě na cz sharu jede odečítání správně |
Ted už jo, ale minulej tejden mi to zas odečítalo 2x tolik...
To už teda jednou bylo a kredit pak vrátili,ale ted se zatim neděje nic. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út březen 31, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
mě spíš sere, že když stahuju z netu film atd a v 90%případu se mi to sekne při ověřování _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: st duben 01, 2009 6:40 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: |
Jelo ti správně odečítání staženejch dat? |
Ty,to jsem si ani nevšiml..ani mě to nenapadlo hlídat
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: st duben 01, 2009 3:45 pm Předmět: |
|
|
No snad už svítá na lepší časy  v pondělí jsem začal trénovat aspon vrámci možnosti, zároven jsem si v pondělí našel byt a do 3 týdnu bych se měl nastěhovat a dneska jsem podepsal pracovní smlouvu v docela příjemný práci
No udělám všechno proto abych to dotáhl do úspěšnýho konce _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st duben 01, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Kadd napsal: | No snad už svítá na lepší časy v pondělí jsem začal trénovat aspon vrámci možnosti, zároven jsem si v pondělí našel byt a do 3 týdnu bych se měl nastěhovat a dneska jsem podepsal pracovní smlouvu v docela příjemný práci
No udělám všechno proto abych to dotáhl do úspěšnýho konce |
Hodně štestí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|