|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
lucynqa

|
Zaslal: út duben 07, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
v sobotu jsme s milym prisli na "chaloupku"-zabetonovat sloupky atd. Otvira dvere, a ja vidim jak na jeho jednoluzkove postely sedi kocka, otviranim utekla do posledniho pokoje pak se drpkama po ramu okna splhala nahoru a pak sadla, mnoukala a jezila se. Tak jsme ji otevreli to okno ale ona se zlekla a utekla do dalsi mistnosti. Pak v "chaloupce" nebyla. Jenze jsem ji nevidela utect dvermi. doufali jsme ze je pryc. Mozna i byla. Vecer jsme zavreli dvere v mezimistnustce, okno je permanentne zavrene. Zatopime do kamen (uzke Petra). V noci mne pritel probudi: KOCKA!! Ja rikam, tak nekde ramusi na pude, a on ne, ona je tady. Opravdu, asi vbehla pres vyhasnuta kamna. No vlastne hned usnula, tak jsme ji nechali tam, a nejak se snazili usnout. Vrchol vsho bylo, ze zacala chrapat, dokonce se snad zlekla sveho chrapani. Nepredla vazne spis chrapala. _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út duben 07, 2009 8:35 pm Předmět: |
|
|
Je krásně, jak žijete v souladu s přírodou. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st duben 08, 2009 12:45 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Je krásně, jak žijete v souladu s přírodou. |
Me spis totalne unika smysl tohohle prispevku a v souvislosti s timhle topicem sem uz uplne v prdeli ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: st duben 08, 2009 12:47 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | daymoon napsal: | | Je krásně, jak žijete v souladu s přírodou. |
Me spis totalne unika smysl tohohle prispevku a v souvislosti s timhle topicem sem uz uplne v prdeli ... |
tak má radost z otho že už je hezky ne ?! já ji mám taky, akorat mi sere ze mám rýmu jako prase
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 08, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Me spis totalne unika smysl tohohle prispevku a v souvislosti s timhle topicem sem uz uplne v prdeli ... | to mně taky a jsem navíc taková svině, že píšu ironicky a ani nedám na konec smajlík _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: st duben 08, 2009 1:25 pm Předmět: |
|
|
| lucynqa napsal: |
nebudu kvuli tomu zakladat topic - kdo/co vam kam vlezl/o |
ale to by vobec nemusel byt zly topic... _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: st duben 08, 2009 1:58 pm Předmět: |
|
|
Já jsem pro (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 08, 2009 1:59 pm Předmět: |
|
|
A já pak založím topik, co vám odkud vylezlo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: st duben 08, 2009 2:07 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | A já pak založím topik, co vám odkud vylezlo |
aj to moze byt zaujimave, ale len pre fajnsmekrov... _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: st duben 08, 2009 10:02 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | Moc mně potěšilo,že jsem si ověřoval výkon svého brouka a výsledek byl lepší než jsem čekal.Jsem po dlouhé době spokojen |
Proste mame vykony brouky
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: st duben 08, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | | Bara napsal: | Moc mně potěšilo,že jsem si ověřoval výkon svého brouka a výsledek byl lepší než jsem čekal.Jsem po dlouhé době spokojen |
Proste mame vykony brouky |
Škoda Fabia 1,2 HTP?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|