|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so květen 16, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
Konečně jsem si zašel po sto letech do kina a rovnou na Star Trek, supeeeeer. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | Na radu trenéra si před spanim dávam meduňkovej čaj + anti stres a spí se mi krásně konečně nemam problém s usínánim a spím krásných 8-9 hodin a ráno jsem odpočatej |
jj ja taky a jeste k tomu hermanek....
A vubec ted jsem se hodne naucil pit tyhle zdravotni caje at uz na odvodneni :) , na spani, na traveni atd....a neco snad i funguje. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
*Martin*
|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | Na radu trenéra si před spanim dávam meduňkovej čaj + anti stres a spí se mi krásně konečně nemam problém s usínánim a spím krásných 8-9 hodin a ráno jsem odpočatej |
Řekni mi na co ty potřebuješ nějakej anti stres a z čeho by se ti mělo špatně spát,v 15ti letech.....neblbni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
*Martin*
|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | *Martin* napsal: | | Sloty napsal: | Na radu trenéra si před spanim dávam meduňkovej čaj + anti stres a spí se mi krásně konečně nemam problém s usínánim a spím krásných 8-9 hodin a ráno jsem odpočatej |
Řekni mi na co ty potřebuješ nějakej anti stres a z čeho by se ti mělo špatně spát,v 15ti letech.....neblbni. |
smarja medunka mu snad neublizi a po tezkem treninku telo obcas potrebuje trochu uklidnit |
meduňka je největší hnus a cvičit sem ho neviděl
tak drž laskavě prsty od klávesnice na uzdě
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
já nevim prostě občas mam takové cykly kdy mam problém se spanim a tohle mi skvěle pomohlo meduňka je v cajku + ten anti stres jsou jen nějaké výtažky kozlíku a chmelu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 16, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
http://www.chmu.cz/meteo/om/inform/ppcr1.html :-))
| kód: | Předpověď počasí pro Českou republiku na neděli 17.05.2009
Počasí přes den:
Skoro jasno až polojasno. Nejvyšší teploty 21 až 25 st.C, v 1000 m na horách
kolem 16 st.C. Mírný jihovýchodní vítr 2 až 5 m/s.
Tlaková tendence: v noci slabý vzestup, přes den slabý pokles
| _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:23 pm Předmět: |
|
|
ve 14 cti letech mas problemy se spankem?Za chvilku skoncis na melatoninu jako nekteri z nas
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
Irone, tobě by měli ten avatar preventivně zakázat _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Včera sem slavil 18tiny s mladou přes noc  . Dneska s rodinkou  . Mam v sobě 5 pilsnerů, 20 chlebíčků, 10 chlebíčků s česnekovou pomazánkou, půlku dortu, a 8 knedlíků se zelim a vepřovim  a kdo se má líp?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
Narozeninovy party jsou nuda....slavit narozeniny je nuda...
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
mathas

|
Zaslal: so květen 16, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Narozeninovy party jsou nuda....slavit narozeniny je nuda... |
Já ti dám nuda ikdybych byl nejosamělejší člověk na světě, tak společnost tuny dobrýho žrádýlka to 100x vynahradí
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|