|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
Zaslal: po červen 18, 2007 9:47 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | WildOrchid napsal: | | ChickenEater napsal: | | WildOrchid napsal: | prave se mi povedlo uvarit si puding v mikrovlnce, krasne tuhej, a pritom nic nezaprasit neverila jsem ze se to muze povyst |
v mikrovlnce jsem uz zkousel vajicka, kureci prsa, rybi prsty, .. ale tohle me nenapadlo.. myslel jsem,ze puding se musi michat.. vazne se to da jist? |
jasne, jsem ho delala rovnou v hrnku :)
jinak ohledne vajicek a kureciho.. taky jsem to delala, nez jsem si tu o tom neco precetla.. umrit na to nechci. |
Já to sice nejím, ale slyšela jsem , že je to moc dobré a navíc bez vaření.
http://www.oetker.cz/produkty/produktyf.php?zarazeni=3&sub=599&poradi=P3200 |
no to je zas neco jinyho, navic to nestoji 2kc jako normalni pudink ale asi 15kc. ale dobry to je. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
Zaslal: po červen 18, 2007 9:51 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Diana napsal: | | WildOrchid napsal: | | ChickenEater napsal: | | WildOrchid napsal: | prave se mi povedlo uvarit si puding v mikrovlnce, krasne tuhej, a pritom nic nezaprasit neverila jsem ze se to muze povyst |
v mikrovlnce jsem uz zkousel vajicka, kureci prsa, rybi prsty, .. ale tohle me nenapadlo.. myslel jsem,ze puding se musi michat.. vazne se to da jist? |
jinak ohledne vajicek a kureciho.. taky jsem to delala, nez jsem si tu o tom neco precetla.. umrit na to nechci. |
no to je zas neco jinyho, navic to nestoji 2kc jako normalni pudink ale asi 15kc. ale dobry to je. |
Tak to já zas nevím, protože to nekupuji. Vím, jen, že ten instantní puding si dělají mé neteře a moc si to pochvalují.
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: po červen 18, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | Diana napsal: | | WildOrchid napsal: | | ChickenEater napsal: | | WildOrchid napsal: | prave se mi povedlo uvarit si puding v mikrovlnce, krasne tuhej, a pritom nic nezaprasit neverila jsem ze se to muze povyst |
no to je zas neco jinyho, navic to nestoji 2kc jako normalni pudink ale asi 15kc. ale dobry to je. |
2kč a 15Kč to není rozdíl furt jsou to drobný
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:15 am Předmět: |
|
|
| WildOrchid napsal: | | ChickenEater napsal: | | WildOrchid napsal: | prave se mi povedlo uvarit si puding v mikrovlnce, krasne tuhej, a pritom nic nezaprasit neverila jsem ze se to muze povyst |
na to se da umrit?
muzes hodit odkaz? nic jsem tu nenasel.. ty kureci prsa v mikrovlnce nejsou chutove nic moc,ale je to pekne rychly.. obcas si je tak davam.. _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po červen 18, 2007 10:30 am Předmět: |
|
|
WO asi myslí nějaký Gram negativy jako třeba S. enterica nebo C. jejuni...pokud je člověk mladej a relativně zdravej...neumře  ( ale příjemný to asi dvakrát nebude )
|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
|
| nahoru |
|
 |
Hanis
|
Zaslal: po červen 18, 2007 2:34 pm Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | Tááááák, mladá právě udělalla státnice! Uf, tak nervózní jsem nebyl ani na vlastních státnicích |
vyřiď gratulaci a že posílám pusinku
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červen 18, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
Som tak pekná, taká pekná...... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po červen 18, 2007 5:14 pm Předmět: |
|
|
Poman: Gratulujem. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po červen 18, 2007 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Právě jsem byl přijat na lékařskou fakultu v Brně na všechny obory co jsem si dal
joooooooooooooooooo |
Tak to ti závidím...ten pocit, když jsem otevřel obálku a v ní bylo to přijat...to byl jeden z nej v životě...
Protože v tomhle zkurveným státě je furt složitější se na školu dostat, než ji udělat...a o dost...takže pořádně zapař, ať máš trénink na "řádný" studentský život
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po červen 18, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
Velku radost mam z tohto
Len vymysliet kam ju dam,za chvilku si kupim stojan ako Hattori Hanzo _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: po červen 18, 2007 11:36 pm Předmět: |
|
|
Po dlouhe dobe jsem normalne v obchode narazil na tvaruzky, ty ceske, 100gr za 18,50kc. HURAAAAA _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: po červen 18, 2007 11:44 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Po dlouhe dobe jsem normalne v obchode narazil na tvaruzky, ty ceske, 100gr za 18,50kc. HURAAAAA | som zvedavi ci budu vykrikovat hura aj ti,pri ktorych to budes jest
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|