mcb: se ti to machruje co nerika se tomu nahodou chlubeni se cizim perim?
btw. nejezdi do Brna, tady by ti to hnedka odtahli ... prej kuci z MP maji uz 3 auta, tak tahaji jak divi
mcb: se ti to machruje co nerika se tomu nahodou chlubeni se cizim perim?
btw. nejezdi do Brna, tady by ti to hnedka odtahli ... prej kuci z MP maji uz 3 auta, tak tahaji jak divi
já mám jen radost
_________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
Zařídil jsem 40% slevu oproti ceníkovým cenám na importní zásilky z USA, předtím jsme měli slevu 20%, šéf bude mít zcela jistě nadšen až se vrátí z dovolené. Stačilo tam napsat email, pak mi paní zavolala a cenu nastavila, to snad není možný. V podstatě stačí otevřít hubu, ozvat se a je to. To budou prémie. Snad.
Viděl jsem Freimena na MFF Žádal tam zrovna nějakýho týpka o to, aby ho cvakl s nějakou slečnou. Co tu postoval Frei ty svoje fotky po tom, co začal opět cvičit, tak ty jeho ruce na fotce a v reálu se vůbec neshodujou. S jeho +- 85 kg je neskutečný že má ruce jak já nohy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru