|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:12 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | jiřík je trošku jednodušší a v kombinaci se sypáním a historií nicku troszka bych nečekal do budoucna zásadní změnu chování, pokud mu někdo nedá přes držku
herza: přijde ti normální od 15ti sypat? a to už je hezkejch pár let a ty diskuze když si dáš vyhledat nick troszka byly mimo vždycky |
To mi normální vůbec nepřijde, jako mi nepřijde normální brát anabolika pokud někdo nedělá vrcholový sport, ale to neznamená, že za to nebudu mít někoho rád. Každý si svůj život řídíme sami.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | LJ napsal: | jiřík je trošku jednodušší a v kombinaci se sypáním a historií nicku troszka bych nečekal do budoucna zásadní změnu chování, pokud mu někdo nedá přes držku
herza: přijde ti normální od 15ti sypat? a to už je hezkejch pár let a ty diskuze když si dáš vyhledat nick troszka byly mimo vždycky |
To mi normální vůbec nepřijde, jako mi nepřijde normální brát anabolika pokud někdo nedělá vrcholový sport, ale to neznamená, že za to nebudu mít někoho rád. Každý si svůj život řídíme sami. | Budeš nebudeš, říkáš že ti přijde jako normální kluk, a já si myslím, že normální rozumnej kluk prostě od 15ti nesype, imho si nezakládá na tom že je svalouš image viz. předchozí prezentace troskzy na webu, kde měl svý vypasený fotky v síťovině a chlubil se tím, jak má velký svaly a holky to milou (doslova) ... pro mě to je prostě smutnej případ, ale nemám důvod pro něho naříkat , může si za to sám.
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
Jasně za to máš určitě nějaký důvod na něj kydat, když tu není a nemůže se bránit.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | Jasně za to máš určitě nějaký důvod na něj kydat, když tu není a nemůže se bránit. | nebuď paranoidní. Pamatuju si ho několik let zpátky a ten kontext vím jen díky tomu, že mi úplně OT napsal nedávno nějakej pokus o urážku do logu, tak jsem si jednoduše vypsal historii toho nicku, abych věděl, komu zase ležím v žaludku, přečetl jsem si jak se vyjadřoval i pár let na zpátek, a přestal jsem mít potřebu mu něco říkat, ale na druhou stranu mi přijde zábavný, že se ho zastáváš, přitom bys mu když seš takovej světec spíš měl promluvit do duše .
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:29 pm Předmět: |
|
|
LJ: Světec určitě nejsem v 25 letech jsem bral anabolika, taky mě za to nemáš rád? Jeho otec díky bohu nejsem, kdybych byl, tak ho vypleskám za to, že něco bere. Nicméně ted si svoje Dušínovské monologi nechám pro sebe, abych si za prvé; nenadělal do huby a zad druhé, protože by byly směřovány k 20ti letému člověku, který se už živí sám. Takže pokud si o sobě myslí, že se líbí holkám, tak je to jeho věc, třeba se líbí, pokud si někdo myslí, že s anabolikama bude mít štastnější život, tak at si to myslí, časem sám zjistí, že život kvalitnější nebude a Ty mi přijde až moc chytrý na to, aby jsi zde ztrácel čas pomluvama.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 1:38 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | LJ: Světec určitě nejsem v 25 letech jsem bral anabolika, taky mě za to nemáš rád? Jeho otec díky bohu nejsem, kdybych byl, tak ho vypleskám za to, že něco bere. Nicméně ted si svoje Dušínovské monologi nechám pro sebe, abych si za prvé; nenadělal do huby a zad druhé, protože by byly směřovány k 20ti letému člověku, který se už živí sám. Takže pokud si o sobě myslí, že se líbí holkám, tak je to jeho věc, třeba se líbí, pokud si někdo myslí, že s anabolikama bude mít štastnější život, tak at si to myslí, časem sám zjistí, že život kvalitnější nebude a Ty mi přijde až moc chytrý na to, aby jsi zde ztrácel čas pomluvama. | Já bych neměl rád ani sám sebe, kdyby na to přišlo, všichni jsme někdy arogantní čůráci a někdo nám to holt občas musí říct ... ale myslím že svoje jsme si k tomuhle řekli a chápu ten tvůj dobráckej postoj - Jiřík si to taky přečte, takže nemá cenu to dál rozebírat .
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:32 pm Předmět: |
|
|
Koupil jsem si Powerball, abych mohl u práce na PC relaxovat a musím říct, že je to poměrně návyková záležitost. Teď tu sedím, nemůžu narovnat prsty, do klávesnice ťukám nosem, ale je mi dobře...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | mirio napsal: | Koupil jsem si Powerball, abych mohl u práce na PC relaxovat a musím říct, že je to poměrně návyková záležitost. Teď tu sedím, nemůžu narovnat prsty, do klávesnice ťukám nosem, ale je mi dobře... |
je to lepsi nez stara dobra poctiva onanie? |
Ty voe Yazi, ty ses na to mrskani ocasu nejakej vysazenej, ne? Tohle je uz nekolikatej post, co od tebe ctu, kdy to nekomu podsouvas. Konkretne me jsi taky psal, ze mam min honit, kdyz se mi ucpal odpad ve sprse. Beztak mas sam pravacku oteklou az k rameni _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
pro me je to jediny svetylko ve tme :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Azmodan napsal: | Konkretne me jsi taky psal, ze mam min honit, kdyz se mi ucpal odpad ve sprse. Beztak mas sam pravacku oteklou az k rameni | Přitom to bylo ucpaný od hoven
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:06 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | mirio napsal: | Koupil jsem si Powerball, abych mohl u práce na PC relaxovat a musím říct, že je to poměrně návyková záležitost. Teď tu sedím, nemůžu narovnat prsty, do klávesnice ťukám nosem, ale je mi dobře... | je to lepsi nez stara dobra poctiva onanie? | To mi řekni ty. Já si kroutím jen jednou svítící Powerkoulí.
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá červenec 24, 2009 4:09 pm Předmět: |
|
|
zítra du na trénink boxu  , asi přijdu o zuby a počestnost, ale má z toho radost
m4l: máš vlastní náhubek?
lj: ne, já nemám psa
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červenec 25, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|