V noci sme s kolegou sundali jezevce ... kurva jedna rychla ...
chudák.....
_________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
Sundali, jako pomohli mu ze stromu, ze ktereho nemohl slezt sam, anebo sundali, jako zastrelili?
Sundali autem ...
Jedem v noci po okresce, krasna rovinka dlouha ... najednou hop hop hop a mrd ... rana jak svina ...
Ze co to bylo..zkontrolovali sme auto, tekla kapalina do ostrikovacu a byla vypadena mrizka..
Vemu baterku, du dozadu a on tam lezi nejakej svinak ..premysleli sme co co to je, tak rikam ze asi jezevec..borci od nehodaru to potvrdili a jeste si z neho delali prdel
Nemam z toho radost, jenom se nam to "povedlo" ...
Kazde pouziti donucovaku se musi bezprostredne hlasit nadrizenymu a musi se napsat uredak..
Myslim, ze co se tyce pouziti zbrane, tam se to musi obhajovat kor...neni moc situaci, kdy muzu strilet v podstate bez postihu, bohuzel...
mam radost, ze Octoppus pochopil tajemstvi nutricnich hodnot varene a neuvarene ryze
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
To by mě taky zajímalo, zrovna yazi by mi tu docela chyběl, přišel mi jako celkem rozumný týpek a vyznal se ve filmech.
Nejdřív E4 urážel herzovu mámu,když jsem mu napsal at si to jde psát jinám,začal urážet moji mámu. Pak to schwaca zamknul...pak e4 začal urážet mě v jiném topicu...pak se tam se začlo urážet několik členů fora a pak jen yazi a leguán. Pak bara rozdal banány.
jaký bylo téma?
Herza mu napsal, že je zfetovanej a ať mu neříká Tome, že nejsou kámoši a nikdy nebudou. Tak e4 začal urážet, nějaké jeho trapné vtipy....
Souhlasím s Tebou, ale ty vtipy vůbec nebyly trapný. Neříkej o vtipu, že je trapnej, když ho neumíš posoudit objektivně:)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru