|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | mencestr-arsenal 2:1 |
Tak třeba mne osobně tohle den pokazilo... _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ShawnRay

|
Zaslal: so srpen 29, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Zacharo napsal: | | ShawnRay napsal: | | mencestr-arsenal 2:1 |
Tak třeba mne osobně tohle den pokazilo... |
njn, ale zase vam budu fandit az budete hrat s Chelsea
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 5:40 am Předmět: |
|
|
Nic nedokaze tak krasne potesit, jako delat prohlidku cigana na heraku s C zloutenkou a strikackou kam se podivas _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: ne srpen 30, 2009 6:28 am Předmět: |
|
|
tomu se tady rika shitjob
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 11:14 am Předmět: |
|
|
po 2 letech dnes poprvé bez kardo léků
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 6:32 pm Předmět: |
|
|
mám možnost koupit PDA Acer N50 od nějakého tátového kolegy z práce, cena je 1000,- problém je, že nevim jak dlouho to má, jestli je na to záruka a jestli je to česky (táta řikal, že se ho zkusí zeptat, ale že to má od někoho kdo snad ruší firmu) ...tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo neví kolik cca stojí instalace češtiny... a jestli se to podle vás vyplatí...díky... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 6:56 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | mám možnost koupit PDA Acer N50 od nějakého tátového kolegy z práce, cena je 1000,- problém je, že nevim jak dlouho to má, jestli je na to záruka a jestli je to česky (táta řikal, že se ho zkusí zeptat, ale že to má od někoho kdo snad ruší firmu) ...tak jsem se chtěl zeptat jestli někdo neví kolik cca stojí instalace češtiny... a jestli se to podle vás vyplatí...díky... |
podívej sem:
http://www.ce4you.cz/articles/detail.asp?a=210
http://palmare.idnes.cz/acer-n50-premium-vydrz-zarizeni-a-softwarova-vybava-zaverecna-cast-recenze-1ti-/pda.asp?c=A050531_5298196_pda
nevypadá špatně i když už je trošku starší, záleží jestli to využiješ to je na tobě. Myslím že dnešní mobily se tomuhle vyrovnají a nejsou tak velké. Další věc je ta, jestli koupíš:
Acer n50 Basic - Intel® PXA272 312 MHz, 64MB RAM / 64MB ROM
nebo
Acer n50 Premium - Intel® PXA272 520 MHz, 128MB RAM / 64MB ROM
a tady ta společnost dělá češtinu:
http://www.sunnysoft.cz/ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 7:11 pm Předmět: |
|
|
Frozz.: tak na tu verzi se taky zeptám. No já mám obyč. samsung klasickej vysouvací. No tohle má velkej display takže ideální na koukání na filmy až budu jezdit busem z posilovny. Já ten můj moc nevyužívám, mám ho jen doma, nemá moc velkej display takže když koukám na simpsonovi tak musim koukat z blízka a myslim, že mi to kazí oči.. ale myslím, že kdybych si koupil tenhle tak ho budu používat ve škole. Budu si zapisovat kdy máme testy a tyhle podobné věci. A zase 1000 kč se mi nezdá moc. Když za ten můj obyč jsem dal 2000,- a to byla snad ještě nějaká akce... navíc nedávno neni to dlouho co jsem si kupoval za 1000,- Motorolu V3 vešli se tam 2-3 MP3 mělo to pomalé bluetučko a dost se sekal...takže tohle je podle mě cenově přijatelné..... _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
tak v tom případě to kup, 1000,- není opravdu za přístroj tolik, a na ty filmy by to mělo být O.K. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po srpen 31, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | po 2 letech dnes poprvé bez kardo léků |
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po srpen 31, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | po 2 letech dnes poprvé bez kardo léků |
A co ti doktoři řekli? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: út září 01, 2009 11:27 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: út září 01, 2009 11:31 am Předmět: |
|
|
Zde je více informací o tomto skvělém projektu :
http://www.wintontrain.eu/cs/site/uvodni_stranka.htm _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: út září 01, 2009 11:38 am Předmět: |
|
|
master - nechapu k cemu cestinu,to te ve skole nenaucili anglicky?:) jinak za tu cenu vpoho
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: út září 01, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | master - nechapu k cemu cestinu,to te ve skole nenaucili anglicky?:) jinak za tu cenu vpoho |
A tebe nenaučili odejít, když tě odněkud vyhoděj?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|