|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
secret78

|
Zaslal: pá září 11, 2009 12:19 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Se svyma veprovyma 111kg sem si dneska zabehnul kilacek za 4 minuty ... prosral sem zacatek, kdybych vybehnul rychlejc, tak je to mozna lepsi.. ale i tak mi to udelalo radost |
aspon že tak:) u nás majú príslušníci okolo 5-6 min na KM :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá září 11, 2009 5:52 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Ale dal sem si predsevzeti, ze to musim dat aspon za 3 minuty...pod 3 idealne... | To už je pořádnej fofr. To vychází 20km/hod a to je rychlost maratonských běžců a ti pořádně frčí _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:13 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | Poprvé jsem se včera poblil po posilovně. Konečně asi tvrdej trening. |
asi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:15 am Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | _Lundgren napsal: | Poprvé jsem se včera poblil po posilovně. Konečně asi tvrdej trening. |
asi |
Že já sem vůbec ještě něco píšu, no nic CG.
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:26 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | e4 reloaded napsal: | | _Lundgren napsal: | Poprvé jsem se včera poblil po posilovně. Konečně asi tvrdej trening. |
asi |
to je motivacka co? Vsadim se, ze to dnes ve fitku poradne osolis |
uz sem bohuzel byl
podruhy uz dneska nejdu, sel bych jedine s tebou, to zas jo, ale nema te tu : ( :)
Ale nepoblil sem se tam, asi trenuju blbe :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Draper napsal: | | e4 reloaded napsal: | | _Lundgren napsal: | Poprvé jsem se včera poblil po posilovně. Konečně asi tvrdej trening. |
asi |
to je motivacka co? Vsadim se, ze to dnes ve fitku poradne osolis |
uz sem bohuzel byl
podruhy uz dneska nejdu, sel bych jedine s tebou, to zas jo, ale nema te tu : ( :)
Ale nepoblil sem se tam, asi trenuju blbe :) |
v poho, nekdy zacvicime i s kamaradem Mattonim _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:29 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
v poho, nekdy zacvicime i s kamaradem Mattonim |
Kubo, vis kterej kulisak je matoni ? jeho minulej nick myslim :)
Ja sem zatim poznal vzdycky jen asi 7x tritona, ale tenhle uz je taky jasnej :)
edit: jeste jedna vec Jakube.. proc si mezi skrytejma prihlasenej? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:39 am Předmět: |
|
|
| e4 reloaded napsal: | | Draper napsal: |
v poho, nekdy zacvicime i s kamaradem Mattonim |
Kubo, vis kterej kulisak je matoni ? jeho minulej nick myslim :)
Ja sem zatim poznal vzdycky jen asi 7x tritona, ale tenhle uz je taky jasnej :)
edit: jeste jedna vec Jakube.. proc si mezi skrytejma prihlasenej? :) |
No nevim, ale rekl bych ze to bude kamarad Leguan, ale mozna se mylim, zatim si s nim jeste tak dobre nerozumim jako s tebou Ale pracuje se na tom, uz jsme si psali i nejake PMs (vidis, tim jsi mi pripomnel, ze mu dluzim odpoved...ptal se neco ohledne nejakych drog zase...chudak, asi v tom pekne plave )
Skryty jsem na foru...hmm vidis, ani nevim, to uz je z drivejska, pokud ti to ovsem vadi, mohu to okamzite zmenit, no problemo
no nic, jdu se pomalu chystat do prace, vecer muzem v nasi diskuzi pokracovat :) (a nebo ti muzu dat telefonni cislo)
A abych nebyl tak uple OT, jsem rad, ze jsem si zacal rozumnet s clovekem, ktereho jsem nikdy predtim nemel rad, ale vzdy jsem tusil, ze je to uvnitr moc fajn a v pohode kluk s dobrym srdcem, ktery si na zadnem foru nemusi anonymne nic dokazovat. Opravdu mam z toho radost a zrejme toto bude to, co me dnes udrzi a nohou pri mem ocistnem dni. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
e4 reloaded
(ban)
|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:43 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
Skryty jsem na foru...hmm vidis, ani nevim, to uz je z drivejska, pokud ti to ovsem vadi, mohu to okamzite zmenit, no problemo
no nic, jdu se pomalu chystat do prace, vecer muzem v nasi diskuzi pokracovat :) (a nebo ti muzu dat telefonni cislo)
|
o, z drivejska, jeste za nick e4 sem te vydaval v neskrytejch takze par tydnu :) , rikam, dej pulroku bez PC, ne bez TV :)
To telefoni cislo muzes, ale ty hovory pujdou na tebe kdyz uz jsi ten legalne pracujici ted :) nebude to levny :)
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá září 11, 2009 10:57 am Předmět: |
|
|
koupil jsem si epesni boty,konecne jsem videl bruna a kvalitne jsme pomluvili particku nemcu z vedlejsiho pokoje... jo a poznal jsem supr kluka z izraele (ahoj suppe:D)...proste pohodovy patecni vecer
|
|
| nahoru |
|
 |
Mattoni
|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
| yazi reloaded napsal: | | koupil jsem si epesni boty,konecne jsem videl bruna a kvalitne jsme pomluvili particku nemcu z vedlejsiho pokoje... jo a poznal jsem supr kluka z izraele (ahoj suppe:D)...proste pohodovy patecni vecer |
Ozvi se mi. Musíš mi tam ještě vyřídit ještě jednu věc. Jestli víš co myslim.... Ten bastard je pořád tam.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: pá září 11, 2009 11:07 am Předmět: |
|
|
| Mattoni napsal: | | yazi reloaded napsal: | | koupil jsem si epesni boty,konecne jsem videl bruna a kvalitne jsme pomluvili particku nemcu z vedlejsiho pokoje... jo a poznal jsem supr kluka z izraele (ahoj suppe:D)...proste pohodovy patecni vecer |
Ozvi se mi. Musíš mi tam ještě vyřídit ještě jednu věc. Jestli víš co myslim.... Ten bastard je pořád tam. |
draper psal,ze beres drogy co je na tom pravdy?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|