|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
WildOrchid

|
Zaslal: pá červen 29, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
me kvuli tomu vasemu rozhovoru ted zacala chybet medicina : (
jestli zacnu slyset, tak budu behat po vsech skolach UK a chodit na prednasky :D uz se na to tesim.. _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: pá červen 29, 2007 10:23 pm Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: | .............
Ještě to nějak promyslím.... |
no muj otec je vseobecny vojensky chemik, a take mne chtel dat na biochemii ale mne ani to ani ono nebavi:-) hlavne kdyz vidim jeho jako borce velikeho. Ale biochemie je jiste krasna veda....no priklanim se k vyrobe leciv ma to budoucnost a ono ruzne ty leky co se pak pripravuji ala vyrobky zentiva a spol. jsou potrebne a kupuje je hodne lidi. Opravdu je tam kupa penez. Mamka je farmacuetka:-) .....
Ale co udelalo radost mne vcera mne prijali na praci dlouhodobou na pozici pracovnik odbavovani pro CSA jako dohodu o pracovni cinnosti. jsem rada, tesim se...
takze kdo men nema rad at se modli at ho neodbavim na letisti Ruzyne
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: st červenec 04, 2007 8:18 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: st červenec 04, 2007 8:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: st červenec 04, 2007 2:27 pm Předmět: |
|
|
jak je mozné ze odtud zmizel cha chův příspěvek???? rano tu byl!
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
|
| nahoru |
|
 |
The Blade

|
Zaslal: st červenec 04, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
Naslo sa pre mna skvele miesto v jednej firme  uz staci len spravit skusky z NJ
|
|
| nahoru |
|
 |
Loolan
|
Zaslal: st červenec 04, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Douglas napsal: | | Loolan napsal: | Dnes na noční jsem přeříznul jednu pěknou zachovaloou třicítku |
Děláš 'noční hajzl bábu' a jedna 'zákaznice' ti zůstala z noční pařby viset v míse, když blinkala co v noci vypila. Tak jsi ji, než si zavolal flojdy, přeřízl. Viděl jsem tě. Přiznej se (nebo upřesni kde děláš, hade). |
Dělám v márnici (oblíkám mrtvoly); ta ženská byla ještě tak krásně teplá, že nešlo odolat
Ne, kecám, dělám technika v jedné firmě (dneska na odpolední bohužel nic ).
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
|
| nahoru |
|
 |
ChickenEater

|
Zaslal: so červenec 07, 2007 4:50 pm Předmět: |
|
|
Dneska se mi podarilo prerovnat cinkarnu a seradit jednorucky podle velikosti, byl v nich hroznej bordel,.. mame je od 5 do 60kg po 1kg odstupech, zrhuba polovinu ve dvou parech, byla to drina,ale neznam lepsi zpusob,jak dat zabrat trapezum _________________ Tento princip je natolik obecny, ze jakekoli jeho konkretni pouziti je zhola nemozne
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|