|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: út září 29, 2009 9:28 am Předmět: |
|
|
xD xD xD
Sice jsem se v tom závalu nových nicků už absolutně ztratil, ale byl to solidní blázen. Btw ten poslední zaregistrovaný uživatel "Schwacova tlusta mama" je taky jeho dílko?
Btw jak jsi to vyřešil Ronnie? Blokací IP asi ne, to se dá obejít. Zatahal jsi za nitky a zařídil, aby mu provider odstřihnul net?? ( (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: út září 29, 2009 11:27 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | MAST3R napsal: | | Dostal na IP? Nebo zase jen na nick? |
Ronnie zaridil aby mu okamzite explodoval pocitac, kdyz zada adresu ronnie.cz |
lepší by bylo kdyby z monitoru v takovém případě vylezla ruka a profackovala ho a nebo noha a nakopala ho do prdele |
Až někdo vymyslí zařízení, pomocí kterého se dá někomu píchnout nůž mezi oč po internetu, tak bude strašně bohatý.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 29, 2009 3:34 pm Předmět: |
|
|
Podarilo se mi v dnesni dvouhodinovce "sebevymlacovacich prostredku" nic si neudelat i pres vyssi mnozstvi nacviku padu, porazovych technik a pak na ruce _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: út září 29, 2009 4:02 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | Podarilo se mi v dnesni dvouhodinovce "sebevymlacovacich prostredku" nic si neudelat i pres vyssi mnozstvi nacviku padu, porazovych technik a pak na ruce |
jj taky jsem měl dneska rande
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út září 29, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út září 29, 2009 4:25 pm Předmět: |
|
|
Jedna technicka .. nejsem straznik  nas neplati mesto ...
Ale milionar su .. od 4 rano sme tam tvrdli a dostaneme 2 dny nahradniho volna  stat se rozsoupnul _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi reloaded
|
Zaslal: st září 30, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 8:53 am Předmět: |
|
|
Dnesk jsem se probudil a neboli me krku nemam teplotu, parada:) _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: čt říjen 01, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 11:40 am Předmět: |
|
|
Právě jsem zjistil, že dokážu celkem bez chyb psát na klavesnici a nedívat se na nia ani na monitor.
Mimo to mi šibe a celkově se cítím uvolněný :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 12:05 pm Předmět: |
|
|
| MOOG napsal: | http://www.novinky.cz/koktejl/180358-slepice-snesla-obri-vejce-a-okamzite-posla.html
Kua to muselo bejt protejnu |
No není to krásný, udělat těsně před smrtí takovou záslužnou věc?
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
Zaslal: pá říjen 02, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem měl takovej ochutnávací večer.
1)sojové kostky .... ty mi máma uvařila jen ve vodě. Takže nic moc. Chtělo by to hodit na pánev s cibulkou a paprikou a osmahnout a vymačkat tu vodu
2)volské voko...výborné, dal jsem to mezi dvě racia a čínské zelí...budu dávat častěji. _________________ Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so říjen 03, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|