|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 11:48 am Předmět: |
|
|
Návštěva zubaře 620,- a mám z toho radost :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lameboy
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 11:50 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Návštěva zubaře 620,- a mám z toho radost :-) |
a co ti všechno dělal? zřejmě něco nadstandardního ne? nikdy jsem u zubaře neplatil ani korunu..., nechápu
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 11:55 am Předmět: |
|
|
Korunka, uštípnutý zub, bílá plomba, atd. Mne čeká vyndávání všech 4 osmiček, ale protože to nijak nespěchá, moc se tam nehrnu _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 12:06 pm Předmět: |
|
|
Já nebyl u zubaře asi 11let a má kvalita zubů tomu i odpovídá.Hrozím se toho až z důvodu bolesti nebo nějaké komplikace tam budu muset jít.To se snad ani nedoplatím.
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 12:16 pm Předmět: |
|
|
| frode napsal: | No tak to se nemas cim chlubit, zuby jsou docela vizitka. Nesnasim prasivy usmevy. Si tam skoc, dneska je to celkem bez bolesti a kazdej zubar ti na tohle urcite udela super nabidku. |
No tak v takovém hrozném stavu je zase nemám
Mám jen vzadu na stoličce 2 kazy,které jsou za tu dobu už dost velké.Ale řeknu vám,že se potvrzuje pravidlo,že čím větší chlap tak tím větší strach se zubaře.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
me vysly 3 navstevy u soukromeho zubare, ktery nema smlouvu s vzp na cca 6500. Kazda navsteva trvala hodku, cistila mi to zanet a zaplombovala ustiplej zub.
Ta prace je zlatej dul hehe _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | frode napsal: | No tak to se nemas cim chlubit, zuby jsou docela vizitka. Nesnasim prasivy usmevy. Si tam skoc, dneska je to celkem bez bolesti a kazdej zubar ti na tohle urcite udela super nabidku. |
No tak v takovém hrozném stavu je zase nemám
Mám jen vzadu na stoličce 2 kazy,které jsou za tu dobu už dost velké.Ale řeknu vám,že se potvrzuje pravidlo,že čím větší chlap tak tím větší strach se zubaře. |
No tak, prave proto si tam skoc, ti prdne injekci a nebudes cejtit nic jinyho nez zanedbatelny tlak v zubu. Az to prijde k sobe, vezmes prasek na bolest a vyrizeno. Furt lepsi nez prijit o zub, ve strari jich budes potrebovat co nejvic. Kdyz vidim babku, jak se s protezou ani poradne nenaji, tak je mi ji lito. Fakt zadny obrovsky bolesti uz nehrozi. Kdyztak si skoc k nejaky mladsi zubarce a uvidis, ze to neni zas takova hruza. Uz nejsou doby, kdy clovek musel drzet i pres neskutecnou bolest a jeste mu i treba natrhli koutky. I kdyz je pravda, ze par takovych zubaru jeste stale provozuje, ale nepocitam s nimi dlouho. Je jina doba, clovek uz si muze vybirat. Tak svihej k zubarce!
|
|
| nahoru |
|
 |
McMahoney

|
|
| nahoru |
|
 |
qAndrew
|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
Já mam zlatou zubarku... ta ma pravidlo, kdyz ti dam injekci tak se aspon nebudes cukat a ja na to budu mit klid... tak se uz par let nebojim chodit k zubari, proste nadhera a pak kdyz nekdy slysim jak nejaky zubar vrta bez injekce tak bych se z toho xxxxxx
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 6:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
Jo v Brně, MUDr. Lucia Opletalová. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt listopad 19, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|