|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 8:18 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | Firemní večírek. Tím, že jsem z něho utekl po 19 hod dokazuju, jak je úžasný |
To teda seš, po 19 hodinách na večírku už bych ani nemohl stát, jak bych byl našrot. Natož utíkat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt prosinec 03, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
Něco takovýho ani nebylo _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 5:07 pm Předmět: |
|
|
Konecne mam 100kg _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
NUMM3R™

|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: ne prosinec 06, 2009 9:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 7:47 pm Předmět: |
|
|
Ja sem z toho totalne hotovej .. i vsici kamosi co to sledujou ...
Sem rikal, ze si to necham ten dil do pristiho tydne, ale nedal sem to ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
|
| nahoru |
|
 |
ZanyK
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 8:19 pm Předmět: |
|
|
Koukam, ze se mam na co tesit, bohuzel jsem z tehle serie jeste nevidela ani jeden dil, kvuli nedostatku casu : (, takze si to vychutnam vsechno najednou, vidim to na jednu sobotu venovanou dexterovi
Btw ctete nekdo knizky (dexter - jeff lindsay)?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 9:25 pm Předmět: |
|
|
Serial Dexter mi byl doporučen, shledl jsem 3 díly a mám z toho šmíšené pocity, všichni to tak vychvalují, ale mě to zatím nějak pořádně neoslovilo. Nevím proč, možná na to ještě nemám věk, nebo tenhle typ serialu moc nemusím. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 9:29 pm Předmět: |
|
|
Treba u Heroes chvilku trva nez si na to clovek zvykne, protoze se treba prvnich 5-6 dilu hovno deje...
Ale u Dextera to tak neni ... ten serial ma proste perfektni dej, perfektni vyvoj, jak celkovy, tak postav, spoustu zvratu, zajimavy rozuzleni ...
Hlavne co se tyka te 4. serie , ta je pro me bezkonkurencne nejlepsi... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: út prosinec 08, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|