|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SimsonCZ

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 1:46 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | SimsonCZ napsal: | | Gohan napsal: | Ještě že si můžeme koupit takové pytlíky s tím masem už rozemletým a jenom ochuttit a papáme |
eeee, to není ono... :) |
Tak můžu srovnávat a chutove to je stejne, mozna ze ty ze sacku maji jemnejsi strukturu lip to prostoupi tou chuti.. je to jine a urcite je s ti min prace |
Tak s tou strukturou nesouhlasim :) Když to uděláš nožem (což bych normálně nedělal, ale nebyl mlejnek), tak máš to nejjemnější maso, co můžeš mít - jen vlákna... kdežto oni to nafrkaj do mlejnku.
Ale jinak nepopírám, že sáček je rozhodně praktičtější řešení :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Gohan

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
| SimsonCZ napsal: | | Gohan napsal: | | SimsonCZ napsal: | | Gohan napsal: | Ještě že si můžeme koupit takové pytlíky s tím masem už rozemletým a jenom ochuttit a papáme |
eeee, to není ono... :) |
Tak můžu srovnávat a chutove to je stejne, mozna ze ty ze sacku maji jemnejsi strukturu lip to prostoupi tou chuti.. je to jine a urcite je s ti min prace |
Tak s tou strukturou nesouhlasim :) Když to uděláš nožem (což bych normálně nedělal, ale nebyl mlejnek), tak máš to nejjemnější maso, co můžeš mít - jen vlákna... kdežto oni to nafrkaj do mlejnku.
Ale jinak nepopírám, že sáček je rozhodně praktičtější řešení :) |
Nozem jsem to nikdy nezkousel, jenom jsem porovnaval doma mlynek a ten sacek :D Kdybych to mel delat nozem tak to masi snim driv nez se dostanu k ochucovani
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: čt květen 27, 2010 2:06 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: |
Nozem jsem to nikdy nezkousel, jenom jsem porovnaval doma mlynek a ten sacek :D Kdybych to mel delat nozem tak to masi snim driv nez se dostanu k ochucovani |
Chvílema jsem o tom taky přemejšlel, že se na to vy*eru a hodím to na pánev :D Ale zase musím říct, že tím nožem dostaneš tak kvalitní maso, jako nikdy nikde... ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
TS
|
Zaslal: pá květen 28, 2010 7:54 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 7:40 pm Předmět: |
|
|
Pocasi. To slunko a teplo umi cloveka neskutecne pozitivne naladit a dobit energii _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 28, 2010 7:58 pm Předmět: |
|
|
Jo vole :) Ted chcije, to sice jo, ale cely den bylo krasne a teplo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po květen 31, 2010 10:19 am Předmět: |
|
|
dneska ve 20:00 by měl jít na Z1 dokument "Hry patriotů", je to o amer. námořní pěchotě, jak probíhá nábor rekrutů, jejich trénink, atd.........tak snad by to mohlo bejt zajímavý
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 31, 2010 10:30 am Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | dneska ve 20:00 by měl jít na Z1 dokument "Hry patriotů", je to o amer. námořní pěchotě, jak probíhá nábor rekrutů, jejich trénink, atd.........tak snad by to mohlo bejt zajímavý |
Jestli je to o tom co píšeš, tak to musím vidět díky moc! _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
Píše mi nějakej gay tady z ronnie na icq, že prej chce na břiše pekáč buchet  , že drží dietu, jí krevety a chobotnice, v avataru má obrázek z filmu sex ve městě  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Robb napsal: | | dneska ve 20:00 by měl jít na Z1 dokument "Hry patriotů", je to o amer. námořní pěchotě, jak probíhá nábor rekrutů, jejich trénink, atd.........tak snad by to mohlo bejt zajímavý |
Jestli je to o tom co píšeš, tak to musím vidět díky moc! |
mně připadá, že ty američani jsou úplně degenerovaný, když je vždycky vidim ........tam snad mezi sebou *ukaj příbuzný nebo co
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Frozz. napsal: | | Robb napsal: | | dneska ve 20:00 by měl jít na Z1 dokument "Hry patriotů", je to o amer. námořní pěchotě, jak probíhá nábor rekrutů, jejich trénink, atd.........tak snad by to mohlo bejt zajímavý |
mně připadá, že ty američani jsou úplně degenerovaný, když je vždycky vidim ........tam snad mezi sebou *ukaj příbuzný nebo co |
nejlepsi bylo, jak mel ten instruktor uplne vyrvanej hlas...me by to hrozne rozesmivalo ...a pak bych dostal takovou deku, ze bych na to uz nikdy nezapomnel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:20 pm Předmět: |
|
|
| Robb napsal: | | Frozz. napsal: | | Robb napsal: | | dneska ve 20:00 by měl jít na Z1 dokument "Hry patriotů", je to o amer. námořní pěchotě, jak probíhá nábor rekrutů, jejich trénink, atd.........tak snad by to mohlo bejt zajímavý |
mně připadá, že ty američani jsou úplně degenerovaný, když je vždycky vidim ........tam snad mezi sebou *ukaj příbuzný nebo co |
Tak jsem to dokoukal....no šikana slušná, ALE na profesionální výcvik SEALS to zdaleka nemá (ještě aby jo, tihle 17-18letý by to nezvládli).
To, jak se tam ten kluk neudržel na tyči, mi přišlo opravdu vtipné. Na druhou stranu, ono to na psychice moc nepřidá když na ně řvou, nadávají jim apod. Souhlasím s tím, že tyhle kluci se prostě a jednodušše stanou zelenými mozky, ale na druhou stranu získají disciplínu, kázeň a jsou daleko lepší jak rozmazlení a drzí fakani, kterých je v dnešní době většina. Má to svoje PRO i PROTI. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
Zaslal: po květen 31, 2010 8:44 pm Předmět: |
|
|
asi maj nějakou malou "pestrost genů" .....prostě když si chci udělat dítě, tak si ho neudělam s holkou ze stejný vesnice, ale s nějakou z konce světa, třeba z ostravy nebo karviný
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|