|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 1:19 pm Předmět: |
|
|
Hezký dárek
potěšilo mě, že se mi i přes záhadnou neochotu CD romky na NB načíst jakékoliv CD podařilo nainstalovat DTV tuner ( pro svoji anabázi do BA :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
PAVUK

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 1:20 pm Předmět: |
|
|
Mam uz dlhsiu dobu, som s nim spokojny. Za relativne malo penazi vela muziky. _________________ zami.crash: "na e-shopu je tolik sportovní výživy a vy mi sem napíšete at žeru.. to sem fakt nevěděl"
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 7:09 pm Předmět: |
|
|
Ahola - ceny bytov sli dost dole,a ked este lamac - to je uplna parada,tam sa dostanes cenou dost nizko _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Ahola - ceny bytov sli dost dole,a ked este lamac - to je uplna parada,tam sa dostanes cenou dost nizko |
no - jenom že se mi nevyplatí byt přes RK na ty dva měsíce. Tj. spíš se dívám po levném penzionu. Přeci jen to vidím, že bych v pondělí přijel a v čtvrtek / pátek odjel - tj. tak 4 noci / týden.
Viděl jsem, že se dá sehnat pod 20 EUR / noc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so prosinec 18, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
mám radost, že se rozjela hezky sekce atletika - díky patří uživateli Jan Marcell.
Po dlouhé době různých dohadů konečně něco přínosného.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 8:51 am Předmět: |
|
|
udělal jsem si radost tímto:
http://navigovat.mobilmania.cz/clanky/navigon-70-premium-posloucha-na-slovo/sc-3-a-1314574
V jednom z aut mám integrovanou navigaci v autorádiu ( spolu s BT handsfree ) - což je krásné, ovšem značně nepřenosné  . ..a stejně půjde z domu. V druhém autě je zase jednoúčelová HF na jeden typ nokie ( který má přítelkyně a já ne ) a žádná navigace. Tj.v jejím autě bloudím a občas telefonuji za jízdy
Tj. spojil jsem oboje v jeden přenosný celek. Těším se až mi ji z alzy pošlou
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
Povedlo se mne udelat par drepu na paralel _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 5:25 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Povedlo se mne udelat par drepu na paralel |
gratuluju, ale opatrně s tím
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 6:31 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | Draper napsal: | Povedlo se mne udelat par drepu na paralel |
gratuluju, ale opatrně s tím |
dik
mimochodem uz jsi mel dnes leky? Taky mam zajem o tve zdravi, abys vedel ( mrk, mrk ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 6:35 pm Předmět: |
|
|
tu poznámku sis mohl odpustit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 6:42 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | | tu poznámku sis mohl odpustit... |
nemohl, protoze tvuj prispevek byl provokativni a vis to moc dobre JOgiku _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 19, 2010 11:52 pm Předmět: |
|
|
Hokojevá repre. Nejen, že předváděli pěkný hokej, ale přidali i dvě výhry. Pěkně se na ty zápasy koukalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 12:40 am Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Hokojevá repre. Nejen, že předváděli pěkný hokej, ale přidali i dvě výhry. Pěkně se na ty zápasy koukalo... |
s tím musím jen souhlasit paráda škoda s těma rusákama s nima sme taky nehráli špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: po prosinec 20, 2010 8:13 am Předmět: |
|
|
Hráli dobře, ale nepadalo to tam.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|