Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 509, 510, 511 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 27, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já do toho jdu, je pro mě mnohem příjemnější vyjádřit opovržení náboženstvím takhle, než odpovědět "ateista"
daymoon
Moderátor

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 7:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kometa jede jako namydlenej blesk

*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 7:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Kometa jede jako namydlenej blesk

ironie nebo ses blbe dival na online?
cipinek

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

koupil jsem si nové sálovky, abych mohl zvýšit tréninkové úsilí a trénovat 2x denně:-))) a druhý pár obuvi nechal pěkně vyschnout, aby to nezasmrádlo...
v Intersportu nic neměli, že prý takhle přes zimu přijdou 1-2 kousky, já na to, že se sportuje v hale celoročně a slečna prodavačka na to, že to je jasný, ale, že to mám jít říct manažerovi prodejny...
skoro za babku v tomto kšeftě:
Molten Errea http://www.molten.cz/ v kamenné prodejně
http://www.zbozi.cz/items/?r=hint&itemType=new&q=BN705
za Kč 1090:-)))
mají tam i kraťasy na cvičení v posilovně značka UMBRO, atd., cca Kč 300/ks, trička bez rukávů, tílka, atd. ještě se tam půjdu podívat
MiKra

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hh..tak co se my povedlo..
cca před měsícem a půl a to do mě napálila s autem jedna paní, že mi nedala přednost..ona promáčklý nárazníček, já předek na sračku (vzhledem ke stáří vozu a k tomu, že měla úplně novýho renaulta)..nahlásili jsme to na pojišťovku, zavolal jsem, že auto potřebuju co nejdřív hotový, tak druhý den přišel likvidátor, zapsal si info do noťasu, udělal pár fotek a odjel..Za pár dní mi přišel dopis ze kterýho jsem se málem zeblil..v částce co mi měli dát měla být započítaná práce, lak a nové díly..vše by vyšlo na cca 30tisíc a dostal jsem jen necelých 14 tisíc posranejch korun..samozřejmě použité, sem tam orezlé díly mě vyšli na 10 tisíc !!! a to jsem si předek celej opravil sám, jelikož můj koníček je hrabat se v autech, ale vemte si, kdybych to měl dát do servisu,klempířína,díly, lak, tak se nedoplatím..tak sem se nasral a napsal jim stížnost..že nevidím důvod, proč bych já podstivej měl na té bouračce tratit,mít barevný auto jak debil, jezdit s ojetýma dílama a platit ze svýho, když za bouračku ani nemůžu? Tak mi volali že jim přišla ta stížnos a že my můžou vyplatit cenu auta, když ho nechám zlikvidovat a to si nechat potvrdit.......Říkam dobrý až na to,že auto mám OPRAVENÝ..tak ať mi laskavě přehodnotí cenu zbytku auta, že se mnou nebudou vyjebávat, zatlačil jsem na ně ohledně případném ohlášení policii..a najednou to šlo..a dneska mi přišel dopis, že mi pošlou ještě necelých 6tisíc navíc..neříkám že je to zázrak, ale stačí mi to na to, abych to v létě nalakoval a dal dokupy tak jak to bylo předtím..
Rada na závěr, nenechejte si od pojišťoven srát na hlavu..Je to normální legální okrádání lidí..nic víc...Jsem rád aspoň za to, že mi dali aspoň tolik, že si to můžu v pohodě doopravit sám..jinak bych i tak na to neměl..
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

60 domácích vajec v lednici
Gohan

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Domácí jsou nej, ne ty bledule z obchodu
I.N.G.

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Už jsem se lekl, že v pupku.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 10:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

včera jsem si předplatil trénování v Letenské vzpírárně v Teplicích a vyměnil zrcadla, stroje, protein bar, pěkné, těsně obtažené prdelky mladých slečen z Aquacentra za tmavý ponurý sklep, kde nic obtaženého není (a když, tak to vidět opravdu nechci) a vzduch je tam nevyvětraný snad od doby založení tohoto klubu...

Ale jsem za to moc rád a konečně se připravuju v místě hodném mého sportu :)

A mimochodem, Letná má o víkendech stejně zavřeno a holky po nedělním obědě zase chuť shazovat kila, takže očumování v Aquacentru nekončí...
Draper

PříspěvekZaslal: út únor 01, 2011 11:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gohan napsal:
eSko napsal:

jojo neni nad domaci. sice ted vajicka nezeru, ale drive, kdyz jsem je pravidelne jedl, tak jsem mel staly zdroj domacich vajec (plato za 60kc) a byly opravdu mega. 3 takova velka domaci vydala za 5-6 beznych marketovych velikosti M
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 12:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Gohan napsal:
eSko napsal:

jojo neni nad domaci. sice ted vajicka nezeru, ale drive, kdyz jsem je pravidelne jedl, tak jsem mel staly zdroj domacich vajec (plato za 60kc) a byly opravdu mega. 3 takova velka domaci vydala za 5-6 beznych marketovych velikosti M

A ta barva..krásně žluté.
Majesty

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 1:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kazdej ma holt jiny vajca.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 1:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Třeba někdo je má hodně malý, viď. A ono se to potom přenáší do celé osobnosti.
Majesty

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 1:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak johne! Nekdo je ma dokonce tak maly, ze si to musi kompenzovat tim, ze ma 160kg v sadle.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 1:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Takhle to se tebou je. Viděl jsi mou vtipnou repliku, nápaditou, okamžitou a trefnou. A ty se zmůžeš jen na tvou obvyklou berličku o mém sádle. Neinvenční, po sté omýlanou a zbabělou. Nejseš debatér mého kalibru. Nejsi debatér vůbec. Akorát se svou intelektuální dispozici snažíš maskovat snahou, okořeněnou sprostými slovy. Nu kdyby si alespoň měl fyzično kompenzující zřejmě nějakou genetickou mozkovou nedostatečnost.....ale i tady je to jen o snaze a čistě snové poloze. No, když už nic jiného....naučíš se alepoň pár nových slovíček.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 509, 510, 511 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: