Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 511, 512, 513 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě by zase byla hanba vážit 93kg, věnovat se léta x sportům a přesto označit svou postavu za plnoštíhlou...Gohane.....Tak jak to stojí v tvém logu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja si chvili myslel ze mluvis o sobe. Ty jsi nekdy mel vubec nejakou holku ktera s tebou dobrovolne do postele a nebala se ze ji udusis svou vanou ? i doubt it very seriously.
A ja s tebou zadny dialog ani diskuzi nevedu, ja z tebe mam proste prdel a bavi me te ponizovat... ach jo, jsem tak zlej, delat si srandu s nemocnych a postizenych lidi. Tos vedel ze obezita je na seznamu postizeni ?

e: mimochodem jsem napul polak ty blbecku
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Mě by zase byla hanba vážit 93kg, věnovat se léta x sportům a přesto označit svou postavu za plnoštíhlou...Gohane.....Tak jak to stojí v tvém logu.

tak jo..když si dám namakaná uleví se ti?
BTW: od té doby co jsem tam napsal 93 kilo už to bylo i 101 a dokonce i 87, jenom jsem to tam nepsal
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslí si, že je strongman...přibral právě 35kg tuku a efekt žádný. Zatímco se směje mě, který má o 30kg svalové hmoty více, než on. ....tváří se, že ho netrápí, jak se mu v jeho galerii všichni do jednoho smějou....mít totiž jako strongman pod sto kilo, ale být přitom tlustý...to chce halt fištróna. Má na mě 70kg průměrně na cvik. Je zoufalý, ale není schopen si to plně uvědomit, a tak se stylizuje do role chechtajícího se frajera nad věcí.
A k otázce partnerky...víš byly doby...dlouhé doby, kdy jsem vážil kolem metráku...ovšem na rozdííl od tebe jsem už měl hafo svalové hmoty. A ano, byly to doby na ono téma mnohem úspěšnější, než jsou nyní. Přesto se vsadím, že samotou pohlavního druhu si za poslední dva roky trpěl více než já. Přece jen je vás pouze 4%.

Naposledy upravil Johncreasy dne st únor 02, 2011 2:25 am, celkově upraveno 1 krát
BlondBomberko

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chlapi mate to za potreby takto sa tu urazat ?
predsa mate aj napriek vsetkemu spolocne aspon to cvicenie, o ktorom toto forum je...
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johne, ale ty šlapky za 50 nepočítej
EDIT: John si začal paní učitelko
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na šlapky nemám prostředky ani chuť.
Gohan

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Na šlapky nemám prostředky ani chuť.

No a jsme zase u těch vajec.
Kruh se uzavírá.
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

blondbomberko...jsem ochotný ihned přestat, jakmile příjde z ČTK zpráva, že se v Anglii právě předávkoval jedem na krysy další zoufalý Polák. (Nic proti Polákům...jsou to válečníci. Pan Wolodyjowski byl frajer).....Ovšem jeden mi teď vadí. Neměl se narodit s tolika očekáváními a bez fyzických a mentálních prostředků k tomu, jich dosáhnout. Tak si dělá radost legrací z obezních lidí a toho činí šťastným.

Naposledy upravil Johncreasy dne st únor 02, 2011 2:35 am, celkově upraveno 2 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře Gohano ....takhle má sarkasmus vypadat. Ale to asi Majestyho nenaučíme. To asi bude tím, že nejseš polodebil.
Majesty

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Koho zajima kolik na me mas v jakem cviku ? Tvoje silove vykony nezmeni fakt, ze jsi debil, at by byly jakykoliv. A mimochodem to ze nejsou nic extra tomu vazne nepomaha
A rekneme ze neverim ze ty jsi nekdy nejakou holku mel, ty jsi mel sto kilo mozna tak v peti letech coz je jeden z dalsich duvodu proc si lecis komplexy na netu, na foru kde jsi za celou svou dlouhou existenci neposlal ani jednu fotku nebo video [nebo se snad pletu?] zrejme ze strachu ze se ti kazdej vysmeje, coz je pochopitelny
Haha, a co se tyce tech holek.. rekneme ze ti, co me znaji, vedi nebudu si tu tahat triko, to uz by bylo megatrapny jak ty.
Majesty

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem se dopredu omlouvam cizovi za zejtrek, vim co jsem slibil, ale jak vidis tak tohle jsem nevyvolal ja :]
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na fotce v profilu mám 150kg a přesto mám v obvodu hrudníku a pasu přes 40cm rozdílu ve prospěch hrudníku...ty zoufalče. Ty máš na fotkách nic ...ani náznak svaloviny....hlavně že máš sto kilo šoumene. A mimochodem třeba ve dvaceti letech jsem vážil 77kg...a měl víc svalové hmoty i bez cvičení, než ty teď, ty talente......

Naposledy upravil Johncreasy dne st únor 02, 2011 2:48 am, celkově upraveno 1 krát
Johncreasy

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 2:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Strongbaby....myslíš, že si budeš něco dávat do podpisu, srát se mi do logu, ale schazovat prvotnost provokace na mě?? Bohužel si tady zahráváme o ban, a já jsem ochoten přestat. Stačí, když jeden nebude reagovat na druhého. Je to na tobě....veškeré komplimenty jsme si již stejně vyjádřili.
Majesty

PříspěvekZaslal: st únor 02, 2011 3:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz na tebe reagovat nebudu protoze ty porad meles o svalovine a sile a kdovico vsecko, vecech ktery me v tyhle diskuzi vubec nezajimaji
Takze se proste budem prehlizet, aaano ?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 511, 512, 513 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: