|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Phenomenom
|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:27 pm Předmět: |
|
|
ou shit to zní až moc dobře..kde to přesně bude?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | | ou shit to zní až moc dobře..kde to přesně bude? |
Ulice Horni,je to kdyz vystoupis na 6 nebo 5 na celni myslim a pak des nahoru do kopce tak kdyz vyjdes kopec tak ses na horni,cislo z hlavy nevim! _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
Jirayia:WHAT?
Akatsuki Leader:I have grown from a person INTO A GOD
As a God,what i say,what i think,becomes the LAW OF A GOD.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
| ItachiUchiha napsal: | | Phenomenom napsal: | | ou shit to zní až moc dobře..kde to přesně bude? |
Ulice Horni,je to kdyz vystoupis na 6 nebo 5 na celni myslim a pak des nahoru do kopce tak kdyz vyjdes kopec tak ses na horni,cislo z hlavy nevim! |
už sem si to našel...fotky určitě dej nejenom mě tu budou zajímat
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:37 pm Předmět: |
|
|
Hmm, tak možná si tam nejenom pro toho Rosse zajdu.  Webové stránky nebudou? _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
Vlastni stranky je zatim sci-fi ,driv nebo pozeji se ohlaska objevi na csfu _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:41 pm Předmět: |
|
|
Brno se stava dobrou zakladnou fight sportu
Z toho mam radost. Jeste kdyz tam budou chodit spravni borci-sportovci a ne dementi tak to bude best. To pak urcite par sampionu vychovame
A celkove mam radost jak se Muay Thai a MMA stavaji popularni po svete, ale i u nas. Konecne lidi prisli na to co je dobry.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:45 pm Předmět: |
|
|
Ja bych ani nerekl...Co vim ja tak :
Kvalitni kick box kluby :2
Thay box :1 mozna 2 ale v tom druhym sem nikdy nebyl,jen s doslechu!
Box:2 Kvalitni do kterych chodim ja,o jinych nevim!
Mame proti Praze co dohanet! _________________ Akatsuki Leader:I living in the center of an infinite universe of PAIN!Have grown from a person ,into something more...
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
A kick myslis Arenu a malyho Michala?
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá září 21, 2007 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | A kick myslis Arenu a malyho Michala? |
M. Plcha? Ten je teď na Freesportu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
ItachiUchiha
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út září 25, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
Dnes som bol v posilke sam s 6 babami  , jediny muz.Len keby neboli take ukecane  , inak dobra skusenost, clovek by ani netusil co sa tam moze dozvediet _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
Minime

|
Zaslal: út září 25, 2007 11:07 pm Předmět: |
|
|
Mně dnes udělalo radost jablko! Celý rok jsem nemohl jíst jablka, protože na ně mám alergii. Dnes jsem risknul ochutnat jedno ze zahrádky, čistě přírodní, divoké jablko a v pohodě! žádná alergická reakce! S takovou chutí jsem ho do sebe poslal.
Ale zajímalo by mě co s těma japkama ty svině v obchoďácích dělaj, že po nich mám alerigii. Ať žije průmysl, chemický hnojiva, éčka a postřiky. Asi si doma do květináče zasadím jabloň!! _________________ "cvičte pravidelně musculus sternocleidomastoideus"
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: st září 26, 2007 8:20 am Předmět: |
|
|
| Dome-V napsal: | Dnes som bol v posilke sam s 6 babami , jediny muz.Len keby neboli take ukecane , inak dobra skusenost, clovek by ani netusil co sa tam moze dozvediet |
Ja mam babinec v praci a nekdy maji opravdu zajimavy temata. S tim co vim, bych mohl vydat knihu. Treba vsechny se shodli na tom, ze pri sexu nekdy mysli na to, co budou delat druhej den (co koupit, jak to udelaji, atd.). _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|