Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 530, 531, 532 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ShawnRay

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johncreasy napsal:
Já ti přece rozumím. Jenom na 100% nesouhlasím. Ale lepší než Tiger Woods, nebo Schumacher. Ovšem souhlasím, že vystupování má sympatické.

Jo, však je to subjektivní, ono vybrat nejlepšího sportovce ze všech odvětví je težký až nemožný, ale u něj hodnotím i to vystupování.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já ho nikdy neměl rád, ... dřív sem miloval Samprase, pak jsem asi rok dva tenis moc nesledoval... a teď už jen Nadal. Ve sportu mám nejradši takovou tu atletičnost, rychlost a sílu. Takže miluju třeba i Monfilse. Federer představuje techniku.... takže to není můj nejoblíbenější tenista.
Ale asi to bude nejlepší tenista historie - říká to většina odborníků. Jeho vystupování je dané tím, že je to prostě chytrej člověk. Já to moc nesleduju, mě zajímá spíš výkon na kurtu, ale i tak je to něco, co mu brát nebudu a ani nemůžu.
No a právě k dnešku... Nadal vs Federer je podle mě neskutečně zaujímavej sportovní feud. Něco jako Sampras x Agassi. Ti dva si neskutečně seděj, když proti sobě hrají, je to něco skvělýho. Třeba jejich souboj ve Wimbledonu v roce 2008, to byl rozhodně nejlepší zápas, který jsem kdy viděl. Celkově je Fedex asi prostě nejlepší tenista historie - podle toho, co dokázal. Nadruhou stranu.... v souboji s Nadalem prohrává. Mám dojem, že jejich record je 16:8 pro Nadala. Každopádně Nadal toho musí dokázat ještě mnoho, aby byl lepší jak on i v tom, co dokáže. A to bude těžký, nejen kvůli hráčům jako je Djokovič, ale hlavně kvůli jeho zdraví.

Sloh... =) ještě sem chtěl psát o těch nej sportovcích. Ale ono je to hrozně složité, viz to, jakou bilanci mají Fedex a Nadal mezi sebou. Třeba Michael Jordan je nej basketbalista historie, ale podle mě je Lebron James o něco lepší... nadruhou stranu toho dokázal oproti MJ minimum, dokonce ještě ani nevyhrál NBA.

Hlavní je to, že má každej své hrdiny a že mu dělají radost ;) A někdo je třeba miluje :D
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá červen 03, 2011 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Djokovic je muze co se uspechu v tenise prejet oba dva, je jeste mlady. Ale nemam ho moc rad. Jen me ted zas nedela radost Berdych, nejvetsi rozdil mezi nim a top spickou je ze treba Djokovic je silny psychicky a dokazal se vest na vlne vitezstvi, coz jsem cekal i u Berdycha minuly rok kdy byl ve finale Wimbledonu, ale on na to proste asi psychicky nema : (
Mablung

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 9:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Včera jsem byl za trenérem že by bylo potřeba kapku zlepšit techniku mých cviků. Navrhl jsem deset lekcí a on prohlásil že na zlepšení techniky stačí 5.
Mám rád když se ze mě lidi nesnaží vytáhnout prachy ...
Vikio

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 10:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Včera jsem byl za trenérem že by bylo potřeba kapku zlepšit techniku mých cviků. Navrhl jsem deset lekcí a on prohlásil že na zlepšení techniky stačí 5.
Mám rád když se ze mě lidi nesnaží vytáhnout prachy ...

Spíš ho polila hrůza co by tam se svejma schopnostma těch 10 lekcí předváděl
Filip Vaško

PříspěvekZaslal: út červen 07, 2011 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měl jsem neskutečnou radost když jsem poprvé sám zvedl 100kg na bench :)
Poman

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
guruhonza : tak do úst určite patrí viac moč, než to druhé, čo vychádza pri orgazme z mužského prirodzenia... lebo to má úplne inú funkciu... a rozhodne to lepšie nechutí (moč chutí oveľa lepšie), a to je jasný dôkaz toho, že orálna erotika sa nemá (čo sa týka mužského prirodzenia) robiť do konca...... lebo : 1. nechutí to (kto neochutnal svoje výlučky, tak... najvyšší čas)

citace:
... každý výlučok z mužského tela (skutočne každý) chutí lepšie, než ejakulát. Neveríte ? Skúste.

Na tohle nemám slov.Tak jsem se tu ještě nikdy nezasmál
Gohan

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TO jo. To věřím že takové hovno je gastronomický zážitek
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá červen 17, 2011 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkoušel už ochutnat pot? :D Ten nevím esi chutná líp teda...
Jinak dneska mi udělal radost fotbálek

Zítra máme turnaj, kterého se účastním už třetí rok po sobě, dneska sem si byl otestovat formu, kusit si pár taktických variant (góly z rohu, nějaký dlouhý outy, zpracování na hruď a střela apod), ale jen abych se nezabil pře zítřkem

Hrálo se klasicky na házenkářský a z 25 metrů mi vyšla parádní pumelice... mezi nohama hráče a pak nahoru nahoru mezi rukama - nad hlavou golmana do absolutně hustokrutěpřísný šibenice, takže asi bude forma před zítřkem

A celkově sem dnesa nějakej happy (možná až moc =) ) a vrtule na tom má taky podíl.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mladý fotbalisti ;) Právě si zajistili postup na OH v Londýně
Zacharo

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

Ještě nezajistili. Protože Anglie není v SF, tak postupují jen první 3 týmy. Takže stále musíme vyhrát jeden z následujících dvou zápasů.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červen 19, 2011 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zacharo napsal:
guruhonza napsal:

Ještě nezajistili. Protože Anglie není v SF, tak postupují jen první 3 týmy. Takže stále musíme vyhrát jeden z následujících dvou zápasů.

Ouch, aha...
no .... ale vyhrát jeden ze dvou zápasů, které nás ještě čekají, by mělo být lehčí než každej zápas ve skupině imho... snad to klapne
agnez

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 12:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

gruhonza:LeBron lepsi nez Jordan Je to drevak,on vyuziva hlavne sve sily udela najezd pod kos zboura vse a jeste mu rozhodci zapiska faul a haze FT.Jediny kdo snese porovnani s Airem je Koby i podle vetsiny odborniku na basket,na youtube je i srovnani pohybu a Koby dela podobne pohyby.LeBron neni tak pohyblivy.
kubaz

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

70mMyW!53 napsal:
Djokovic je muze co se uspechu v tenise prejet oba dva, je jeste mlady. Ale nemam ho moc rad. Jen me ted zas nedela radost Berdych, nejvetsi rozdil mezi nim a top spickou je ze treba Djokovic je silny psychicky a dokazal se vest na vlne vitezstvi, coz jsem cekal i u Berdycha minuly rok kdy byl ve finale Wimbledonu, ale on na to proste asi psychicky nema : (

tuhle vetu : on na to proste psychicky nema ctu v posledni dobe vsude , kde jsi to precetl tommy ty ? bravo girl ? vlasta ?

lidi si dneska neumi udelat vlastni nazor ..
Petey

PříspěvekZaslal: po červen 20, 2011 7:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
gruhonza:LeBron lepsi nez Jordan Je to drevak,on vyuziva hlavne sve sily udela najezd pod kos zboura vse a jeste mu rozhodci zapiska faul a haze FT.Jediny kdo snese porovnani s Airem je Koby i podle vetsiny odborniku na basket,na youtube je i srovnani pohybu a Koby dela podobne pohyby.LeBron neni tak pohyblivy.

Kobe

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 530, 531, 532 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: