|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Merrao

|
Zaslal: čt červen 30, 2011 5:29 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | udělal jsem prvák |
Já taky, se třema dvojkama, jinak samý a
odpoledne se mi povedl jako dárek oběd, plněná rajčata, budu mít fotku v logu, můžete slintat :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wojtkingson

|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 6:44 pm Předmět: |
|
|
právě jsem dal sušit 3kg hovězího masa:o) už at je ráno, zítra to bude parádní den diety. Jak se znám tak do večera toho moc nezbyde:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
maralo

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 8:55 pm Předmět: |
|
|
| redvous napsal: | | právě jsem dal sušit 3kg hovězího masa:o) už at je ráno, zítra to bude parádní den diety. Jak se znám tak do večera toho moc nezbyde:o) |
Sušíš to normálně v sušičce? na jak dlouho? taky jsem přemýšlel že bych si ji koupil ale nevím,jakej je na to názor..prej se to dělá dlouho a zapáchá celou dobu co se to dělá..jakej na to máš názor ty a hlavne mě zajímá chut' a jak si to děláš?
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: pá červenec 01, 2011 9:03 pm Předmět: |
|
|
suším to normálně v horkovzdušné troubě na 70°C a nechávám to 12 hodin.
Chutná mi to mnohem víc oproti kupovaným,ty kupované jsou na můj vkus strašně slané.
Tak v bytě to cítit jde, halvně ze začátku,ale pak už ot je v pohodě. Jinak základní návod jedu podle toho http://syry.phorum.cz/forum/index.php?topic=6.0
kromě jejich nakládaní, dávám tam česnek a trošku grilovacího koření a lžíci oleje, nic víc. Jednou jsem zkoušel podle jejich návodu to naložit a bylo to strašně přesolené. _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 3:37 pm Předmět: |
|
|
Kvitová _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 3:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 3:59 pm Předmět: |
|
|
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so červenec 02, 2011 5:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: so červenec 09, 2011 5:15 pm Předmět: |
|
|
Povedlo se mi uklidit a zabalit věci na stěhování.... Ono to ještě chvilku potvá, ale tak za 6 týdnů budeme mít přestavěný byteček a tak konečně budeme bydlet DOMA! :) _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|