Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 537, 538, 539 ... 878, 879, 880  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Moje oblíbená Uruguay porazila Argentinu. Navíc díky tomu, že Tevez nedal penaltu :D (to tam ten magor narval a golman mu to chyt, pač to neumístil).... což znamená, že na 80% Tevez zůstane v Man City, pač po tomhle by ho doma zabili
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 9:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Z tohoto mám radost, protože to letos bylo opravdu vydřené...

Němka za mnou o 1,5 cm... vypadala jak tank... ramena měla větší, než náš Jířa...

redis

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 6:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mablung

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:
Z tohoto mám radost, protože to letos bylo opravdu vydřené...

Němka za mnou o 1,5 cm... vypadala jak tank... ramena měla větší, než náš Jířa...

Měla by jsi se pochválit. Technika a mozek zvítězili nad gorilou
Jinak, gz
kulíšek

PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2011 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky klucí...

Žádná sranda to nebyla... Nikdy jsem na 200 nemusela, letos poprvé... pěkně mě prohnala, děvčica...
cocman

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mam radost z toho, ze jsme pred 2 dny zachranili zivot jednomu klukovi, co ho odtahnul proud daleko od brehu. O 2 vteriny pozdeji a dneska by se pravdepodobne naslo uz jenom telo. Tohle je presne to, proc jsem sem tu praci prijel delat.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Mam radost z toho, ze jsme pred 2 dny zachranili zivot jednomu klukovi, co ho odtahnul proud daleko od brehu. O 2 vteriny pozdeji a dneska by se pravdepodobne naslo uz jenom telo. Tohle je presne to, proc jsem sem tu praci prijel delat.

Tj. pracuješ zadara
cocman

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdycky sem te mel za celkem inteligentniho. Ale posledni dobou se jevis, jako cim dal vetsi kokot
frode

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:

Parada!
Mablung

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Vzdycky sem te mel za celkem inteligentniho. Ale posledni dobou se jevis, jako cim dal vetsi kokot

Co si pamatuji, pracuješ někde v USA. Odhad, student? Tudíž důvod proč jsi tam přijel, zase odhad, jsou angličtina, peníze a zkušenosti. Nebo se mýlím?
Záchrana lidského života zahřeje a dodá práci smysl, ale pokud jsem se trefil v předchozím odstavci, není to smysl tvé cesty (samozřejmě, neboť mám hodně kusé info, mohu se mýlit)
cocman

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Penize, zkusenosti, anglictina, kamaradi, znamosti do budoucna a taky nekomu zachranit zivot, coz at se to nekomu muze zdat jako blbost, tak to byla jedna z hlavnich veci, kvuli ktery jsem tam jel. A status studenta sice mam, ale student nejsem
Mablung

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Penize, zkusenosti, anglictina, kamaradi, znamosti do budoucna a taky nekomu zachranit zivot, coz at se to nekomu muze zdat jako blbost, tak to byla jedna z hlavnich veci, kvuli ktery jsem tam jel. A status studenta sice mam, ale student nejsem

Pak jsi docela vyjímka. Absolutní většině lidí co tam jedou je jedno jestli bude pracovat u kolotoče a nebo okukovat holky v plavkách. Jeli tam kvůli něčemu jinému. Jestli tvoje hlavní priorita bylo zachraňování životů, pak se za posměšek omlouvám, ale jak píšu, u většiny lidí by byl na místě.
cocman

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hlavni priorita to nebyla, ale jen jedna z hlavnich. Kdybych jsem jel kvuli penezum, tak nebudu delat plavcika na plazi za pitomejch 450 dolaru tydne
frode

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mamblung: Nechapu ten usklebek u nikoho. Pokud teda jede do ciziny makat (at uz zadara). Casem se vypracuje a zkusenosti mu nikdo neveme. Plus znam kluka, co delal cca 2-3 roky pro charitu (takze respektive zadara), vazal v uk knihy. ALE naucil se dobre jazyk, remeslo a poznal lidi v oboru. A ted ma vlastni vazaci firmu a je neskutecne za vodou. Takze asi tak.
Mablung

PříspěvekZaslal: po červenec 18, 2011 1:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cocman napsal:
Hlavni priorita to nebyla, ale jen jedna z hlavnich. Kdybych jsem jel kvuli penezum, tak nebudu delat plavcika na plazi za pitomejch 450 dolaru tydne

Njn, tak nabrat ještě druhé zaměstnání.
Děláš 8 hodin denně nebo déle?

frode napsal:
Mamblung: Nechapu ten usklebek u nikoho, pokud do ciziny jede makat (at uz zadara). Casem se vypracuje a zkusenosti mu nikdo neveme. Plus znam kluka, co delal cca 2-3 roky pro charitu (takze respektive zadara), vazal v uk knihy. ALE naucil se dobre jazyk, remeslo a poznal lidi v oboru. A ted ma vlastni vazaci firmu a je neskutecne za vodou. Takze asi tak.

Nepochopils.
Já všem doporučuji aby zvedli zadek a jeli minimálně na pár měsíců do ciziny. Jen mě rozesmály priority. Až příliš se to podobalo absolutní klasice záměny priorit "cílem naší firmy je spokojený zákazník".

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pochlubte se, co se vam povedlo, z ceho mate radost, atd... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 537, 538, 539 ... 878, 879, 880  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: