|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secret78

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 3:10 pm Předmět: |
|
|
Potešil ma beh 7km za 42 min posledný kilometer za 4:54
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 3:55 pm Předmět: |
|
|
Konečně se mi podařilo sehnat pořádný opasek na trénink. Nebudu tak nasr...štvanej pokaždé když jdu do Relaxu a tam mi s úsměvem nabízí k půjčení jediný opasek velikosti S.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 6:25 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | kulíšku na to si počkej a pamatuj , vystoupíš z letadla a jak vyjdeš z letiště tak dostaneš takovou facku a jak by na tebe spadlo 10ti kilové závaží a ne , nezvyknes si na to |
Z tohohle je mi vždycky hrozně a hned chci zase domu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 7:13 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | no to mi mluv a to se tam mam pristi rok stehovat na furt , takze pocitam minimalne 3x tydne sebevrazedne zachvaty |
Mě dnes kámoši přemluvili a za týden s nima válím na třetí dovku od května a to jsem nepříznivcem tadytěch výletů.Ale použili podlé argumenty jako noční pařby na disco atd a já jsem zabral
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt srpen 04, 2011 7:23 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | kurde a z toho jsi jeste nevyrost ? vis o tom ze jedny z naznaku krize stredniho veku jsou
-koupe drahych vozu a navstevovani diskotek
|
Ty bláho,já nebyl nikde snad sto let a ani nechci,ale tam jde spíš o tu pohodu s klukama.A k těm vozům asi tak:Mám pořád svou X6 a včera mi vrátili papíry po roce,takže v ní už i jezdím A zbytek mám v pr....li A je mi 36,tak snad ještě nekrizuju
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
Dneska vybornej trening nohou. A ještě motivačka, protože jsem po dlouhé době potkal Jirku Borkovce. "Strašnej dinosaurus"! Jel hamstringy a lýtka, co jsem si všim tak 2 poslední série výponů ve stoje byly s 290kg a pak ještě v jel v sedě a tam narval, vše co u nás jde a to je 100kg, pro mě to byl zážitek, protože jsem to na vlastní oči viděl poprvé. Jinak Borky má výbornou formu, co jsem si stihl všimnout v šatně. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá srpen 05, 2011 9:48 pm Předmět: |
|
|
Jj bězecká forma. Si pamatuju když jsem začínal.
Dal jsem 10 minut a myslel jsem, že běžim tejden v kuse. Teď dávám cca 4krát tejdně po 30 minutách. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: ne srpen 07, 2011 7:29 pm Předmět: |
|
|
Konec vln.... dole cca 12kg a 15cm v pase. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st srpen 10, 2011 11:28 am Předmět: |
|
|
naucil som sa konecne poriadne ovladat laty,a zacianam sa na nich trhat  not easy young padawan...not easy _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|