|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bombay

|
Zaslal: út leden 24, 2012 8:43 pm Předmět: |
|
|
Nahodit trapézy umím taky. Naživo jsem ho neviděl, na fotce je celkově oplácaný, ale mohutný, kdyby fakt začal cvičit, nemusel by vypadat zle. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jir.ka
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st leden 25, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
dneska mam radost z tréninku zad..
mrtvola 115kg x 2
bez pásu, bez rukavic
váha 70kg po večeři
|
|
| nahoru |
|
 |
koubic
|
Zaslal: st leden 25, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
| Mravenec1 napsal: | dneska mam radost z tréninku zad..
mrtvola 115kg x 2
bez pásu, bez rukavic
váha 70kg po večeři |
tzn. přiber
|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st leden 25, 2012 8:23 pm Předmět: |
|
|
| koubic napsal: | tzn. přiber |
snažim se hodně jíst..ale zrovna to mam tak, že prostě dodržuju jen večeři...a svači ve škole..snídaně občas vynechávam...obědy taky...je to špatný, pořád mi nejde nějak sladit se školou a praxema
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:42 pm Předmět: |
|
|
Kometa vyhrála veledůležité utkání! _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Kometa vyhrála veledůležité utkání! |
To ze jsou ted 10. znamena co? Ze maji jeste sanci na Play-off? Jak to ted je? Prvnich 6 tymu to maji jiste a dalsi 4 mezi sebou budou bojovat a vitezove z tech dvou duelu postoupi take? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:51 pm Předmět: |
|
|
Přesně tak jak píšeš. Navíc poslední 4 týmy hrají baráž. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá leden 27, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
Tak to je super. Ja to sledoval vysledky jen obcas, kdyz jsem si vzpomnel, ale porad jsem je videl na dne tabulky, tak jsem jim moc sanci nedaval. Na play-off se ale vzdy tesim, dioufam, ze se tam probojuji. S takovou podporou, co tady v Brne maji, musi _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 7:09 pm Předmět: |
|
|
Kometa se pere se Spartou a góly padají jedna radost. Aspoň bodík by měl být. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
Mám radosť zo svojho kulinárskeho umenia. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: ne leden 29, 2012 10:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|