|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 03, 2012 11:14 pm Předmět: |
|
|
Co se mi povedlo? Rozsekl jsem si čelo o skříňku na záchodech v posilce  . _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: út duben 03, 2012 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Co se mi povedlo? Rozsekl jsem si čelo o skříňku na záchodech v posilce . |
to si skoro žádá fotku, ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 04, 2012 7:48 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Co se mi povedlo? Rozsekl jsem si čelo o skříňku na záchodech v posilce . |
To je hovno. Já se před pár lety doma jen tak trochu protahoval a rozhýbával, chtěl jsem udělat pár dřepů, a plnou silou to narval při pohybů dolů kostrčí do otevřených dvířek přízemní skříně. To jsem fakt myslel, že budu brečet a vylučovat všemi otvory. Týden neschopenka a pak jsem ještě nějakou dobu nemoh normálně sedět
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st duben 04, 2012 10:02 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
To je hovno. Já se před pár lety doma jen tak trochu protahoval a rozhýbával, chtěl jsem udělat pár dřepů, a plnou silou to narval při pohybů dolů kostrčí do otevřených dvířek přízemní skříně. To jsem fakt myslel, že budu brečet a vylučovat všemi otvory. Týden neschopenka a pak jsem ještě nějakou dobu nemoh normálně sedět |
Tohle chapu ze jsi pouzival jako vymluvu ze te boli pr.... a ted kapni bozskou - co byl pravy duvod?
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st duben 04, 2012 10:08 am Předmět: |
|
|
Jojo, kdoví na co si tou plnou silou sedal _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 04, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 11:43 am Předmět: |
|
|
Vcera pred mrtvolou me pobavilo, ze u stojanu stali 2 kluci a smrdlali tam bicak s prazdnou osou a pak si nalozili uctihodnejch 2,5kg na kazdou stranu a drtili to tam do selhani. Kdyz jsem se ptal na jak dlouho to vidi, tak jeste tak 2 serie, tj. tak 10 minut.. Tak jsem si trpelive pockal  ale bylo to nepochopitelny z hlediska, ze posilovna byla uplne prazdna. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
Já bych je napřed slušně požádal a pak neslušně vyhodil. Biceps můžou pumpovat prakticky všude. Samozřejmě si ti chuji vyberou tu nejhorší variantu. Obdivuju tvojí trpělivost...
Aktuálně mě pobavilo zjištění, že 100g rejže vůbec není málo, a v podstatě když nemám žravou náladu, klidně bych si to rozdělil nadvakrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 12:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 6:59 pm Předmět: |
|
|
Co se mi povedlo 2.0? Utíkal jsem do kuchyně, a přitom si ukopnul palec u nohy, KU*VA TO BOLÍ jak svině (!!!), fialový (ne celý, zatím)....hlavně ať mi nesleze, to je jediný, co si přeju. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Co se děje
7. kolo: A je tu konec zápasu!! Larbi se sice dokázal postavit na nohy, jenže jenže až po počítání a je pro něj pozdě. _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
Doprdele já myslel, že to bude až někdy pozdějc jako třeba Kličkové!!! Aaaaaaaa!! Já chuj!
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
Lukáš předvedl výborný zápas... Celkově skvělý box a ani Francouz nebyl žádný ořezávátko a co ustál, tak to klobouk dolů. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 9:01 pm Předmět: |
|
|
Jo? Já se trochu bál jestli na poslední chvíli prostě nenašli nějakýho Pažouta co se prostě nechá sestřelit, a aby to nevypadalo, že to dostal zadarmo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|