|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 11, 2012 11:18 am Předmět: |
|
|
V momentě kdy Draper nechce jíst se v Modrý ústřici všichni stávají heterosexuály, Klaus spáchá sebevraždu, a McDonalds začnou prodávat kung pao...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: st duben 11, 2012 11:39 am Předmět: |
|
|
:D myslim ze to se nam povedlo :D kometaci se mohli posrat :D _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 11, 2012 3:55 pm Předmět: |
|
|
V práci máme akci Hubnu v dubnu a přihlásil jsem se, protože tam je 2x měření na InBody 230 a ještě nějaký sportovní vstupy zdarma. To se vyplatí :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st duben 11, 2012 4:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 11, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Naše HR oddělení takové akce vyrábí a tohle je jedna z těch, který mi jdou pod vousy :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st duben 11, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
Takové oddělení u nás nemáme
Nevím sice, k čemu všemu toto oddělení slouží, ale s takovou akcí jistě potěší. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st duben 11, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
Neznáš dnešní zkratky? pche :-) Human resources _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st duben 11, 2012 5:51 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | daymoon napsal: | | Neznáš dnešní zkratky? pche :-) Human resources |
Neznám. Jsem jen hloupý slon a ve firmě, kde by bylo PR, HR atd. jsem nikdy nepracovala. Máme tu jen oddělení WC a s tím jsem spokojená |
Jsi kompletně out. Smažu si tě z facebookových friends (až si jednou založím profil )
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st duben 11, 2012 6:02 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st duben 11, 2012 6:05 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Diana napsal: | | daymoon napsal: | | Neznáš dnešní zkratky? pche :-) Human resources |
Neznám. Jsem jen hloupý slon a ve firmě, kde by bylo PR, HR atd. jsem nikdy nepracovala. Máme tu jen oddělení WC a s tím jsem spokojená |
No, ona jsou to s uvedenými prakticky synonyma, takže až tak out nejsi, klid . |
V oddělení WC tak nějak víš, do čeho jdeš, že? To mám ráda, jistotu _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:21 pm Předmět: |
|
|
wow, kde si je koupil? Prosím odkaz do pm, díky. Taky uvažuju, že bych je koupil. Ale nevím, jak se s nima budou cvičit i nevzpěračské cviky :/ _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|