|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Prasopes.

|
Zaslal: st duben 18, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
dnesek je super :) vstal jsem rozlamany, zniceny, nechut ke vsemu a to jsem mel pred sebou tri treninky ... najedl jsem se ... sel smireny s tim, ze v posilce to bude stat za hovno a vyprdnul sem tam zase na vsem o neco malo vic :) takze spokojenost a navic jsem nejakej nabitej takze se tesim i na dalsi zbyvajici dva treninky :D _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st duben 18, 2012 2:14 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Dnes mi celý den dělají radost slečny, které chodí okolo oken do centra a z centra oblečené do "hustokrutěpřísně" obtáhnutých elasťáků Pozvolné teplé počasí je dobrá věc, kdyby se udělalo horko rychle a holky by rovnou přešly na šortky a tílka, tak bych to nemusel rozdýchat |
Řešení je jednoduchý: čaj s bromem
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 7:36 am Předmět: |
|
|
Hm dnes mi prijede po 4 tynech pritelkyne.
Nevim proc ale kazdou chvili cumim z okna bezděčně se tlemím jako idiot, a prý mám zasněný pohled. - Informace od kolegyně.
Asi jsem mel rano moc cukru :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
ranní konverzace:
já: Ty sis uklidila na stole?!
žena: Jo!
já: No do tří dnů tu stejně zase budeš mít bordel...
žena: Ty zmrde! Ty seš jak moje matka!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 8:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá duben 20, 2012 8:57 am Předmět: |
|
|
Boží  pošli mi číslo. Dík _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
Smůla
Ale můžeš se nechat přeložit na Mělník, prý nám sem chtějí nastěhovat nějaký mladíky ze Šluknovského výběžku  Začli proti tomu řvát i normální cikáni
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 9:03 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já taky. Má ráda syrový hovězí, dřepy, mrtvoly, a čistě bílou barvu |
Az ji nebudes stacit tak at se zastavi :D
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 12:32 pm Předmět: |
|
|
Kdyz ne Kometa, tak Berdych mne udelal radost. Jen se potvrdilo to ze na Murrayho umi. Kdyz se mu dari tak ta jeho forhendova hra s tvrdymi udery nema chybu a malokdo na nej pak ma. Doufam ze finale bude s Tsongou, nebot maji podobne styly a muze to byt dobra zabijena :D
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: pá duben 20, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | Kdyz ne Kometa, tak Berdych mne udelal radost. Jen se potvrdilo to ze na Murrayho umi. Kdyz se mu dari tak ta jeho forhendova hra s tvrdymi udery nema chybu a malokdo na nej pak ma. Doufam ze finale bude s Tsongou, nebot maji podobne styly a muze to byt dobra zabijena :D |
Snad to potvrdí. Murray je letos jasnej člen top4 a je v takový pohodě, že je to vítězství Tomáše dost cenný!
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|