|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
owar

|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | Jaký tablety? |
TA-BLE-TY... _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 07, 2012 8:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po květen 07, 2012 11:00 pm Předmět: |
|
|
Nový album Moonspell prozatím vypadá jako řádnej náááámrd!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:25 am Předmět: |
|
|
... ty sny jsou nějaké nakažlivé, kolem 5 hodiny ranní jsem zatáhla 160 :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | e-witch napsal: | | ... ty sny jsou nějaké nakažlivé, kolem 5 hodiny ranní jsem zatáhla 160 :) |
to znam, me se pravidelne zdava o shybech
ze udelam treba uplne snadno deset na kazde ruce, nebo jich delam tricet jen tak bez zadychani
rano je to osklive probuzeni |
O shybech se mne take casto zdava, zda se mne, s jakou lehkosti shybuju, jak kdyby skoro nebyla gravitace a i kdyz shyby rad nemam, tak tohle je celkem prijemne. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:42 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | e-witch napsal: | | ... ty sny jsou nějaké nakažlivé, kolem 5 hodiny ranní jsem zatáhla 160 :) |
ze udelam treba uplne snadno deset na kazde ruce, nebo jich delam tricet jen tak bez zadychani
O shybech se mne take casto zdava, zda se mne, s jakou lehkosti shybuju, jak kdyby skoro nebyla gravitace a i kdyz shyby rad nemam, tak tohle je celkem prijemne. |
jj to je presne ono, takova variace litacich snu _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 08, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
... jj, jenže dřív jsem se bez námahy vznášela, teď, jak mě v noci bolívají ramena, už u toho lítání musím mávat :) ... celkem makačka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | e-witch napsal: | | ... ty sny jsou nějaké nakažlivé, kolem 5 hodiny ranní jsem zatáhla 160 :) |
O shybech se mne take casto zdava, zda se mne, s jakou lehkosti shybuju, jak kdyby skoro nebyla gravitace a i kdyz shyby rad nemam, tak tohle je celkem prijemne. |
Tak ten se mi zdál zrovna dneska. Jakmile jsem jich dal 10 s absolutní lehkostí, tak mi bylo jasný, že se mi zas zdá sen, ale neuvědomil jsem si to úplně, takže tak nebo tak jsem radši utíkal, když mě něco honilo. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út květen 08, 2012 9:36 am Předmět: |
|
|
Tak o cvičení se mi ještě v životě nezdálo _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
kernel

|
Zaslal: út květen 08, 2012 5:03 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Nahodou jsem vcera videl tenhle dil JSTE TO, CO JITE a doporucuji vsem, kteri chteji zhubnout, jako motivaci, protoze pristup tohoto kluka je opravdu vyborny.
http://play.iprima.cz/all/241614/2287 |
.....skoro 4000kcal.
Amatér, jím 6-8kcal denně a NEMOHU SE NASYTIT a nabrat. _________________ Samota vás často dohání k šílenství, jediné co mi pomáhá si udržet smysl pro realitu je přátelství s mojí sbírkou zpívajících brambor.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|