|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mablung
|
Zaslal: čt květen 10, 2012 9:59 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: |
Klipsche su dost citlive a zosik je tiez pomerne vykonny takze dokaze s nimi dost zamavat ale ja nemam rad prehnane hlasnu hudbu..
Je to moje prve stereo vobec ked neratam dvojkazetak co som si kupil v 90 tych rokoch za 1100 korun. |
Je orgasmus občas dát, když je nálada, volume doprava. Hodně doprava
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 12, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
Přiznám se, že fakt nemám rád "skejťáky" a bytostně nenávidím hiphop a celou tuhle subkulturu. Přijde mi ultra dementní, když si běloch hraje na huhlajícího negra.
Nicméně rozsekalo mě, co teď někde napsala známá:
zajímavý fakt o spadlých kalhotech:
přiznám se,že jsem to slyšela poprvé - bratr studuje psychologii a řikali jim to jako příklad špatné interpretace a přenos znaku.
spadlé kalhoty pocházejí z amerických věznic, od černé komunity. spadlé kalhoty a koukající trenky naznačují, že jste k mání (pro nechápavé jste připraveni nabídnout sex)
no je fakt že kdo to takhle otevřeně dává najevo je fakt drsňák
už se těšim až to nějakýmu frajírkovi někdy řeknu=)
Gatě na půl žerdi hned dostávají novej rozměr
|
|
| nahoru |
|
 |
frode

|
|
| nahoru |
|
 |
mandor
|
Zaslal: so květen 12, 2012 3:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 12, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
Já zas slyšel že černí neměli na pásky tak tam cpali tkaničky, které nefungovaly moc dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: so květen 12, 2012 4:37 pm Předmět: |
|
|
Ulalala, pod dvouch dnech nám poteče voda _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: so květen 12, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
| Merhule napsal: | Tak od mych osmnactin cim dal lecpi. Dnes sem podal stiznost ucitelce na naseho ucitele. Resili sme to asi tak 25 minut. Zadame prohlidnuti skript, vymenu ucitele, pokud se ukaze, to co uz tvrdi studenti nekolik let. Ja kdyz neco reknu tak to taky plnim . Stala za mnou cela trida az na jednoho zkurvenyho sampona a sou nahlaseny neocekavany inspekce. Tohoto rozhodne vyuziju a budu se ho ptat, kdy zacnem brat tu novou latku, kterou nam pred mesicem sliboval, atd. Pokud inspekce neuspeje, tak to jisti videozaznam z hodiny, takze zivot libezny se uz prinejmensim blizi |
To mě docela zajímá, co dělá tne učitel za problémy?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: so květen 12, 2012 5:29 pm Předmět: |
|
|
Octopuss: Souhlas.
+ mandor:
Důležitý je, že to ti lidi ani nevědí a je to jak kdyby nosili Davidovu hvězdu na košili jak je to hrozně cool...občas mám sto chutí jim to strhnout nebo nenápadně šlápnout na nohavici (jeslti by se něco stalo)
ale nechci aby si mysleli že svádím nebo tak něco...
Imho, když si na sebe vezmou ty kalhoty už takhle šitý, budiž...ale když si nějaký rádoby gangsta stáhne pomalu manšestráky tak už je to fakt divné...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: so květen 12, 2012 8:57 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Přiznám se, že fakt nemám rád "skejťáky" a bytostně nenávidím hiphop a celou tuhle subkulturu. Přijde mi ultra dementní, když si běloch hraje na huhlajícího negra.
zajímavý fakt o spadlých kalhotech:
přiznám se,že jsem to slyšela poprvé - bratr studuje psychologii a řikali jim to jako příklad špatné interpretace a přenos znaku.
spadlé kalhoty pocházejí z amerických věznic, od černé komunity. spadlé kalhoty a koukající trenky naznačují, že jste k mání (pro nechápavé jste připraveni nabídnout sex)
no je fakt že kdo to takhle otevřeně dává najevo je fakt drsňák
už se těšim až to nějakýmu frajírkovi někdy řeknu=)
Gatě na půl žerdi hned dostávají novej rozměr |
Co vím, tak nešlo o teplouše. Šlo jen o to že v amerických vězeních převzali ekonomický model starých armád "jedna velikost padne všem". Jenže narozdíl od armád jim nebyly povoleny pásky.
Stejný původ mají i rozvázané boty, kdy byly vězňům odebírány tkaničky aby se neoběsili.
Čili je to jednoduchá nápodoba vězňů, ne jako u heavy metalu nápodobu teploušského oblékání (Rob to pěkně posral ).
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 7:45 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
|
rozsekat te muze sekera, ne neco co nekdo napsal, vyjadruj se jako clovek :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
| witus napsal: | | Octopuss napsal: |
|
rozsekat te muze sekera, ne neco co nekdo napsal, vyjadruj se jako clovek :D |
http://cs.wikipedia.org/wiki/Metafora
Mimochodem, s metaforami mají problém stroje a lidé absolutně nekreativní a s minimálním abstraktním myšlením
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: ne květen 13, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|