|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Izman
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
Kolik jedeš přibližně serií, a s jakou intenzitou? kolik opakování? |
10x50kg rozcviceni
necela minuta pauza (nez nahodim dalsi kotouce)
10x80kg
cca minuta pauza (plus minus par sekund)
10x110kg
cca 2minuty
10x140kg
cca 3 minuty (uz jsme byl fakt vysluslej)
2x160kg
cca 2 minuty
1x160kg tim jsem skoncil zacaly se mi delat mzitky pred ocima telo by jeste slo dal ale mam uz trosku strach takze si tilko bude muset zvyknout na tuto vahu.
Jinak technika:
nohy na sirku ramen, spičky soubezne (nekdy spacham video)
mezi jednotlivyma opakovanima cinku pokladam az na zem (cekam cca pul sekundy a opet zvedam)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:23 pm Předmět: |
|
|
To je sakra hodně opakování...
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | To je sakra hodně opakování... | No ja se jinak neunavim : (
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:31 pm Předmět: |
|
|
Otázka je proč by ses měl unavit :P
Cvičíš aby ses unavil, nebo abys nabral meso?
To je podobný jako až ke středu zeměkoule zakořeněný přesvědčení většiny cvičící populace "když to tejden nebolí tak to neroste"
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Otázka je proč by ses měl unavit :P
Cvičíš aby ses unavil, nebo abys nabral meso?
To je podobný jako až ke středu zeměkoule zakořeněný přesvědčení většiny cvičící populace "když to tejden nebolí tak to neroste" |
Ne ja si na tom zeleze lecim svoje mindraky - mam to jako formu relaxace
Jinak normalne koncim u tech 140 kg tech 160kg bylo jen na zkousku.
Btw. Ja to mam jako rysovaci cviceni : ( nabirat hmotu neni uplne muj cil uz ted se na me lidi divne divaji v saline ze zabiram skoro 1,5 sedadla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
Já ti v tomhle radit nebudu, rozumím tomu jako koza petrželi
Ale zkouším zhruba co mi radilo pár lidí - pracovní série se stejnou váhou, žádný jedničky, ale ani zběsilosti ala tohle :P Prozatím (po dnešku) můžu říct, že mírnou únavu cítím, ale nepadám na držku a neklepu se jako dřív, takže rozhodně aspoň částečná změna k lepšímu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:49 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Já ti v tomhle radit nebudu, rozumím tomu jako koza petrželi
Ale zkouším zhruba co mi radilo pár lidí - pracovní série se stejnou váhou, žádný jedničky, ale ani zběsilosti ala tohle :P Prozatím (po dnešku) můžu říct, že mírnou únavu cítím, ale nepadám na držku a neklepu se jako dřív, takže rozhodně aspoň částečná změna k lepšímu. |
JJ ta jednicka byl jen pokus :D zatim na tech 160 kg nemam teda aspon ne v takovem objemu.
S jakou vahou tu pracovni serii jedes (%).
Jsem zvyklej na pyramidu, nikdy jsem nezkousel cvicit se stejnou vahou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt květen 17, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Hele já vůbec nevím, prostě jsem sundal 40 kilo a lezu po trojkách (počet sérií ještě není vymyšlenej napevno) postupně co trénink zpátky nahoru dokud se nedostanu k nějakýmu skorostropu  Původně jsem měl max 1x150 nebo asi 2x140 (dost na hraně, úchop napůl fail).
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt květen 17, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | grogy napsal: |
10x50kg rozcviceni
10x80kg
10x110kg
cca 2minuty
10x140kg
2x160kg
cca 2 minuty
1x160kg tim jsem skoncil zacaly se mi delat mzitky pred ocima telo by jeste slo dal ale mam uz trosku strach takze si tilko bude muset zvyknout na tuto vahu.
Jinak technika:
mezi jednotlivyma opakovanima cinku pokladam az na zem (cekam cca pul sekundy a opet zvedam) |
na ty desítky bych se vysral, třeba 10x140 je vzhledem k tomu že potom zvládneš 1x160 docela brutální....zkus menší objem, třeba něco jako 5x5 (pracovní serie) a uvidíš že tě potom hamstringy bolet nebudou
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 6:01 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Izman napsal: | | grogy napsal: |
10x50kg rozcviceni
10x80kg
10x110kg
cca 2minuty
10x140kg
2x160kg
cca 2 minuty
Jinak technika:
mezi jednotlivyma opakovanima cinku pokladam az na zem (cekam cca pul sekundy a opet zvedam) |
na ty desítky bych se vysral, třeba 10x140 je vzhledem k tomu že potom zvládneš 1x160 docela brutální....zkus menší objem, třeba něco jako 5x5 (pracovní serie) a uvidíš že tě potom hamstringy bolet nebudou |
no 160 jsem zvednul 3x :D
Jinak dnes rano hamstringy uplne v pohode vcera to byla asi jen totalni unava :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Lunreal

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 6:38 am Předmět: |
|
|
Celkově tvůj přístup k tréningu je nahovno izmane, měl by ses vykašlat na ty tvoje rádoby rýsovací nesmysly a zaměřit se na žrádlo + normální silově objemovej trénink (AB,push/pull,vrsek/spodek, fullbody) se základními cviky v normálním! objemu, tzn. ne žádné desítky na mrtvoly apod. Zkus si pročíst Cizovu poradnu, tréninku v dietě se párkrát věnoval. _________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá květen 18, 2012 6:49 am Předmět: |
|
|
U toho MT je to takhle samozrejme blbe, pokud se chystas do velkych vah. Od tech 110kg jsi to mel davat max po 3kach a ty 10ky, pokud je tam chces, klidne az uplne na konec po tech nejtezsich seriich. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: pá květen 18, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | U toho MT je to takhle samozrejme blbe, pokud se chystas do velkych vah. Od tech 110kg jsi to mel davat max po 3kach a ty 10ky, pokud je tam chces, klidne az uplne na konec po tech nejtezsich seriich. |
Máš chirurgickou ordinaci a potřebuješ tam pacoše?
Já osobně mám z MT respect a nikdy bych mrtvoly nedával unavený, protože pak šla do háje technika brzy následována plotýnkama
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:15 am Předmět: |
|
|
Kostice zapadlá v pračce -> vycvaknout jednu plastovou lopatku na bubnu -> lokalizovat předmět -> vyrobit háček z drátu -> tenkými kleštěmi za pomocí háčku kostici vyndat _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|