|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:35 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:37 am Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Octopuss napsal: | Přední je vhodný na vaření, malinko míň libový než zadní, takže je i menší šance že to člověk posere |
Tak ti děkuju pěkně, žes mi naznačil, že jsme stejně matlák |
Ale ne, udělat ze zadního dobrej "steak" není sranda, to ztvrdne spoustě lidem. Proto jsou ideální třeba roštěnky a podobný mírně prorostlejší části.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 11:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
Ještě řekni na DiSku.  Tak já to budu mít trochu obráceně. Kdyby šlo aspoň z VOŠ někam pokračovat, ale takhle člověk musí udělat znova tři roky Bc., aby se posunul dál. Blbej systém. Já chtěl taky dřív na NT Bc., ale tam jsem se nedostal, podcenil jsem přípravu na přijímačky, jsem si myslel kolik toho neumím.
A jakej měla názor na výuku přítelkyně? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 2:10 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Ještě řekni na DiSku. Tak já to budu mít trochu obráceně. Kdyby šlo aspoň z VOŠ někam pokračovat, ale takhle člověk musí udělat znova tři roky Bc., aby se posunul dál. Blbej systém. Já chtěl taky dřív na NT Bc., ale tam jsem se nedostal, podcenil jsem přípravu na přijímačky, jsem si myslel kolik toho neumím.
A jakej měla názor na výuku přítelkyně? |
no prave, Bc jeste kdyz jsme zacinali nebylo, takze na DiSku, ale to uz litala, takze to mela vlastne dalkove no pokracovat muzes prave na Bc., vyuka bude vic teoreticka, ale vic do hloubky..my jsme ty prijimacky zkouseli myslim ve druhaku, ale vubec jsme se na ne nepripravovali, takze jsme skoncili kousek pod carou a spadl nam trochu hrebinek
mno.. co si pamatuju, tak ne zrovna dvakrat valnej..co se tyce sportovni vyzivy, tak jsem mel mnohem vic znalosti nez ona s cervenym diplomem ale budes mit hodne telaku, tak se vyblbnes..i kdyz, ono uz je to taky asi pet let co promovala, tak se snad hodne veci zmenilo k lepsimu _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 2:23 pm Předmět: |
|
|
Tak změnil se kampus viď trochu.  Jsem byl přímo v tom komplexu pro úpolový sporty a paráda, všechno nový, zařízený, fakt se jim to povedlo. Celej ten kampus obecně je parádní, hezky to vymysleli, vedle hned fakultka, takže pro LF jak dělaný, to jim trochu závidím.
Tak za 5 let se to určitě někam posunulo, stačilo když jsem viděl starší studijní katalogy, tak se dost předmětů obměnilo a mají to jinak. A co se týče znalostí, tak co jsem se tak setkal se ženskými, tak žádná k tý výživě nikdy neměla takovej vztah, jako chlapi když cvičí, takže tomu i věřím, že si ji i přes to doučoval. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Tak změnil se kampus viď trochu. Jsem byl přímo v tom komplexu pro úpolový sporty a paráda, všechno nový, zařízený, fakt se jim to povedlo. Celej ten kampus obecně je parádní, hezky to vymysleli, vedle hned fakultka, takže pro LF jak dělaný, to jim trochu závidím.
Tak za 5 let se to určitě někam posunulo, stačilo když jsem viděl starší studijní katalogy, tak se dost předmětů obměnilo a mají to jinak. A co se týče znalostí, tak co jsem se tak setkal se ženskými, tak žádná k tý výživě nikdy neměla takovej vztah, jako chlapi když cvičí, takže tomu i věřím, že si ji i přes to doučoval. |
myslim, ze by se divila co se za tu dobu vsechno zmenilo..ale to je jenom dobre, pokud k lepsimu..
dokonce jsem ji naucil chodit do posilovny a tak nejak se i rozumne stravovat..a uz ji to docela jde po tech letech..doufam, ze to necte.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 3:08 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Tak změnil se kampus viď trochu. Jsem byl přímo v tom komplexu pro úpolový sporty a paráda, všechno nový, zařízený, fakt se jim to povedlo. Celej ten kampus obecně je parádní, hezky to vymysleli, vedle hned fakultka, takže pro LF jak dělaný, to jim trochu závidím.
Tak za 5 let se to určitě někam posunulo, stačilo když jsem viděl starší studijní katalogy, tak se dost předmětů obměnilo a mají to jinak. A co se týče znalostí, tak co jsem se tak setkal se ženskými, tak žádná k tý výživě nikdy neměla takovej vztah, jako chlapi když cvičí, takže tomu i věřím, že si ji i přes to doučoval. |
Jo super kampus a nemocnice...Je to tam uplně na hovno _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 3:59 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | eSko napsal: | Tak změnil se kampus viď trochu. Jsem byl přímo v tom komplexu pro úpolový sporty a paráda, všechno nový, zařízený, fakt se jim to povedlo. Celej ten kampus obecně je parádní, hezky to vymysleli, vedle hned fakultka, takže pro LF jak dělaný, to jim trochu závidím.
Jo super kampus a nemocnice...Je to tam uplně na hovno |
Je mi jasný, že se tam těšíš na ty ksichty každej den. A teď si vem Pomane, že tam příjde další zvědavej ksicht s blbejma dotazama... a kort známej ksicht z ronnie, takže si jako bude myslet, že jste brácha a ségra, když se znáte z toho "supr čůpr" fóra. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
sousedovic Toníček
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: pá červen 01, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
Konecne pridelana kladka na muj multistojan.
Casem este udelam na tricaly adapter ve tvaru V a mozna i lano adapter.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|