|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út srpen 07, 2012 9:37 am Předmět: |
|
|
To přijde :D
Třeba pak i zatáhneš víc! Motivace!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 10:45 am Předmět: |
|
|
Měl jsem v plánu jít dneska po noční,až se vzbudím cvičit. Jak jsem se ale probudil,ukrutně se mi nechtělo,nejradši bych jen ležel v posteli s knížkou. Tak jsem si řekl,proč ne. Kua,když se mi nechce,tak se mi nechce,ne? Udělám si hezký den i bez I. fáze _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 11:05 am Předmět: |
|
|
no tak to je snad jasný ne? _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Jak jsem se ale probudil ,ukrutně se mi nechtělo,nejradši bych jen ležel v posteli s knížkou. Tak jsem si řekl,proč ne. Kua,když se mi nechce,tak se mi nechce,ne? Udělám si hezký den i bez I. fáze |
| Pavelcb napsal: |
Každé ráno...když se ráno probudím... mám na výběr. Můžu zmáčknout tlačítko snooze a válet se dalších 5 minut... nebo můžu vstát a dát se do práce |
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út srpen 07, 2012 12:45 pm Předmět: |
|
|
Frozz to neni fer  pro jednou  Ale stejne si to dneska odmakam pred behanim,protoze mi to neda a uz ted,když jsem s malou jsem z toho nervozni _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt srpen 09, 2012 3:00 pm Předmět: |
|
|
Zítra Turecko, letecky, all inclusive, ***, 7 nocí, 8990,-/os. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: ne srpen 12, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Dneska 607 shybu na siroko za hodinu. Poslednich par minut bylo docela peklo ale nic co by se nedalo vydrzet. Priste bude doufam vic :)) citim formu
|
|
| nahoru |
|
 |
danny1744

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po srpen 13, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| danny1744 napsal: | Tak dneska jsem si jí pěkně nandal při pushpressu do brady....velice příjemné |
Taky cekam kdy me to potka
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 10:13 pm Předmět: |
|
|
Hráli jsme s kámošema poker, jen tak ze srandy o dvacku, na to, že jsem ze začátku měl nejmíň žetonů, tak jsem na konec vyhrál, sice jen 100,- (čistý zisk 80,-), ale i tak radost a další zkušenosti. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 10:22 pm Předmět: |
|
|
Tyhle obíračky s kamarádama jsem si taky vždycky pořádně užíval... poker, kostky a prší jsou nej.. Jednou jsme hráli poker a každej šel za 50 kč a mohlo se dokupovat. Nakonec jsem si domů nesl 700, ale od tý doby se mi to štěstí nějak vyhýbalo  . _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Wass

|
Zaslal: po srpen 13, 2012 10:28 pm Předmět: |
|
|
hm já včera v ruletě proletěl $39 ale v pokeru sem v plusu asi $2 :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|