|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 8:05 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | Nikdy za poslední 3 roky jsem dobrovolně neměl pauzu od tréningu ani od jídla. Nebo pokud nebylo tolik tréningu, tak bylo zas šíleně moc kardia. Sice třeba někdy měsíc pauza od cvičení nějaký partie, ale né úplně od cvičení. Fyzicky jí nepotřebuju, ale beru to tak, že bych ji měl dát. Že bych měl ztratit sílu nebo svaly, toho se taky nebojím, spíš mě zajímá jen jak to budu brát psychicky a jestli zvládnu neřešit stravu (tím nemyslím, že se budu cpát koláčema atak, ale prostě nebudu honit bílkoviny). Docela mě zajímá jak na to bude reagovat chuť k jídlu, žízeň a celkově jak se budu cejtit. |
Tri tydny je uz moc, ale dva tydny pauzy po dlouhe dobe ti jen pomuze a budes jeste silnejsi, odpocaty a snaz naberes nove prirustky.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
Tri tydny neni moc :) Po 3 letech bych dal klidne mesic, 2-3x tydne nejaky kolo, tenis, fotbal, plavani, cokoliv...nicemu to neuskodi...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 8:34 am Předmět: |
|
|
Já bych si teď dal alespoň 2 - 3 týdny pauzu s velkou chutí, protože při pohledu na činku už se mi chce zvracet, ale jako na potvoru mám za dva týdny závody a za další dva týdny taky. Klasicky ke konci léta začínám být totálně přetaženej, takže budu čekat na zázrak _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:25 am Předmět: |
|
|
Ja vas nechapou, uz cvicim od 1998 a nikdy jsem dobrovolnou pauzu neudelal.
Jen obcas sem byl donucen okolnostama (brigada, zarizovani domaci posilky, shaneni posilky v anglii, .. atd)
Proc bych mel davat pauzu od neceho co me bavi a delam to pro radost a rad ?
Pro teoreticnou moznost, ze pak po navratu budu casem zvedat vic ? Za to to nestoji ani nahodou.
Mno.. ted se ale pridam a pauzu udelam kvuli zadum, nebo trening hodne osekam.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:30 am Předmět: |
|
|
Treba proto, ze se telo ozyva a vyzaduje pauzu? Se podivej na sebe, jak si porad stezujes, ze te boli kolena, zada a kdo vi co jeste.. necetl sem tvuj log celej. Kondicni fitness je pro to byt fit, pouzitelnej pro zivot. Mit vetsi kondici a silu, a schopnej pohybu pokud mozno do stari.. A nee byt zalitej tukem, mit sice silu, ale zadnou kondici, a byt omezen v zivote zadama a kolenama v mladem veku. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:31 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | A nee byt zalitej tukem, mit sice silu, ale zadnou kondici, a byt omezen v zivote zadama a kolenama v mladem veku. |
Než jsem dočet větu, myslel jsem, že mluvíš o Grogym
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:38 am Předmět: |
|
|
Právě to, že máš něco rád, tak je sice důvod, proč nedávat pauzu, ale snad u nikoho to není větší důvod, než nějakej jinej cíl - svaly, síla, fitness, výkon - a pro tohle tu pauzu potřebuješ. Regenerace svalů, orgánů nebo CNS tak funguje a neztratíš tím vůbec nic, co hned nezískáš zpátky a pak z toho těžíš. Těžký je si to uvědomit a překonat tu závislost. Já se určitě nestresuju tím, že by šlo o něco přijít, takže si jí dám a třeba z toho něco bude. I ti nejlepší kulturisti si dávají pauzy ať jsou naturální, nebo ne. Průser bude to jídlo :D A jen z fotbalu, tenisu nebo běhání hlad mít nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:39 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | magion napsal: | | A nee byt zalitej tukem, mit sice silu, ale zadnou kondici, a byt omezen v zivote zadama a kolenama v mladem veku. |
Než jsem dočet větu, myslel jsem, že mluvíš o Grogym |
víš že už nejseš vtipnej, ty zakomplexovanej blbečku?
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
A jaký mám komplexy prosím tě? Resp. z čeho? Určitě máš konkrétní představu, když tohle píšeš (předpokládám, že chápeš co to slovo znamená).
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:52 am Předmět: |
|
|
Konkrétní představu nemám, protože tě, díky bohu, neznám, ale do normálního člověka máš dost daleko.
A nehodlám se tady s tebou vybavovat (což je vlastně jediný co ti jde) že ty máš hovno na práci, za to já nemůžu.
Tebe potkat v reálným životě, to musí bejt radost
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
| magion napsal: | | Treba proto, ze se telo ozyva a vyzaduje pauzu? |
Tohle pocitam do nedobrovolneho presuseni cviceni, to je pak v poradku.
| guruhonza napsal: | | Regenerace svalů, orgánů nebo CNS tak funguje a neztratíš tím vůbec nic, co hned nezískáš zpátky a pak z toho těžíš. |
Nebojim se, ze ztratim nejaky svaly, ale prijdu o svou pravidelnou davku endorfinu . A s jidlem je to bude taky na prd, davam si denne 500 - 600 sacha, to by bez cviceni spatne dopadlo. No aspon ze mam eliptical.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:56 am Předmět: |
|
|
| Judson napsal: |
Proc bych mel davat pauzu od neceho co me bavi a delam to pro radost a rad ? |
Odpověděl sis sám, děláš to pro zábavu a proto, že tě to baví. To samozřejmě spousta lidí, ale když se k tomu pak přidají stavy v přípravě na závody, kdy jsi v psychickym stresu, kdy už tě začíná všechno bolet a ty musíš ještě odjet X tréninků, abys tu přípravu dotáhl do konce, tak věř tomu, že si to volno pak opravdu užiješ. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 9:58 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Konkrétní představu nemám, protože tě, díky bohu, neznám, ale do normálního člověka máš dost daleko.
A nehodlám se tady s tebou vybavovat (což je vlastně jediný co ti jde) že ty máš hovno na práci, za to já nemůžu.
Tebe potkat v reálným životě, to musí bejt radost |
Aha, takže nevíš a jen naprázdno žvaníš Sice chápu že tě seru, ale pravda bolí no.
Pokud se mnou uběhneš 3km, s radostí se ti veřejně omluvím, že jsem si troufnul pochybovat o tvojí fyzičce, když v 17ti vypadáš jako vepř :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt srpen 16, 2012 10:04 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | grogy napsal: | Konkrétní představu nemám, protože tě, díky bohu, neznám, ale do normálního člověka máš dost daleko.
Tebe potkat v reálným životě, to musí bejt radost |
Aha, takže nevíš a jen naprázdno žvaníš Sice chápu že tě seru, ale pravda bolí no.
Pokud se mnou uběhneš 3km, s radostí se ti veřejně omluvím, že jsem si troufnul pochybovat o tvojí fyzičce, když v 17ti vypadáš jako vepř :) |
Jo nenašel jsem to ve slovníku, takže fakt nevím co to znamená když tomu věříš, tak proč ne...
Tak fajn, nemám sebemenší problém, přijeď do Jihlavy (ne, nepotáhnu se za tebou), a můžeme to uskutečnit. Mě fascinuje jak seš informovanej, kdes přišel na to, že neuběhnu 3 km?
Samozřejmě že nepřijedeš, protože to byly jenom kecy, ale taky co jinýho od tebe čekat.
A je lepší vypadat jako vepř než jako kostlivec....... (jo to byla narážka na tebe, kdybys to třeba nepochopil)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|