|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Turakam

|
Zaslal: pá září 21, 2012 1:13 pm Předmět: |
|
|
Prečistil som disk a ejha uvoľnilo sa 70gb... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: pá září 21, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne září 23, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne září 23, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne září 23, 2012 8:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 23, 2012 8:41 pm Předmět: |
|
|
Celou sezonu nejlepší tým!
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 23, 2012 9:03 pm Předmět: |
|
|
To je trochu levné hoši. Budete brát každé kolo, kdy Pardubice ztratí body jako náplast na Pardubické tituly? To je mi Vás líto. Moc radosti asi nemáte. A i kdybychom titul neobhájili a nevyhráli ani dalších pět let (Což je velmi velmi nepravděpodobné), pořád to budou v samostatné české ex. právě Pardubice a Sparta, jediné kluby, které jsou schopny vyhrát titul víckrát než jednou.
Mimochodem, nemyslíte si snad, že Kometa povede ligu od začátku do konce?  Už jen za tu děsivou ostudu, kterou předvedla v European Trophy, kdy si z ní dělala čubku polovina klubů evropy....
Ale těším se na Vás na další ročník tipovačky play-off. Tam si povíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne září 23, 2012 9:29 pm Předmět: |
|
|
No ale tak snad nám povíš dojmy z toho, co letos předvádí Pardubice, nebo budeš jen nadávat na Brno?
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 23, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | No ale tak snad nám povíš dojmy z toho, co letos předvádí Pardubice, nebo budeš jen nadávat na Brno? |
Upřímně mě dnešní porážka překvapila. Budějovice u nás prakticky nikdy nejsou schopny vyhrát. Celkově se ale nejedná o nic hrozného. Kdybychom prohráli pět utkání v řadě....začal bych být nervózní. Tohle je v klidu. Pardubky podle mého budou s naprostým klidem v první šestce a o to jde. Pro mě je skupina mužstev, která má na titul, následující.:
Pardubice
Třinec
Kometa
Plzeň
Možná Sparta.
Vítky a Liberec vždycky vyhoří. Pasování Liberce na favorita číslo jedna mě rozesmálo. Tomuhle mužstvu absolutně nevěřím. Vždycky selže. Vítkovice jsou bojovné, vždycky předvedou odhodlání i kvalitu, ale ten poslední krůček nejsou schopny nikdy potvrdit. Budějovice jsou jednoduše hráčsky slabé na to, aby mohly uvažovat o titulu a Zlín je na tom podobně.
Zbytek extraligy je bez nároku. Ikdyby byla výluka celý rok (A to bych byl hodně potěšen), tak bych si na Kladno ve finále nevsadil.
Naposledy upravil Johncreasy dne ne září 23, 2012 10:25 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: ne září 23, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | já jsem si tento Johnův rozbor uložil, schválně, jak to dopadne na konci play-off... |
ty hajzle
BTW komu fandíš ty Cipínku?
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne září 23, 2012 10:45 pm Předmět: |
|
|
no Johne, ET je sice hezka vec, ale zatim je liga jaksi opacne co, Kometa plne pocet, nejmin obdrzenych golu a 8 do + , pernikari 8 bodu ztrata a - 4 goly :-D , min golu uz daly jenom posledni a predposledni tym  Letosni rocnik sice nepovazuju za normalni, diky hracum z NHL, ale i tak se me ten zacatek libi :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne září 23, 2012 10:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po září 24, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
63kg hroznů z pergoly, asi 40l vylisovaného moštu cukernatost 19NM . Bude domácí burčák _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|