|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: st říjen 10, 2012 11:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 1:03 pm Předmět: |
|
|
dnes ma pobavil spolocny trening Stefana Orosza a Rosenberga  ale musim uznat,makali obaja velmi slusne _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Petey napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Kamenujte mě, ale já na tom tahu nic tak hroznýho nevidím :) |
to je jasne,lebo to je strongmansky sposob ako to taha po stehnach ale to ze nezapaja vobec nohy je trosku blbe |
Ten dotah je slabej, to je jasný, ale že nazapojuje nohy? Zapojuje :) ale holt tahá víc hamstringama, než kvadricepsama, mám to hodně podobně. |
Vzhledem k mnozstvi odtahanej mrtvol si myslim, ze by mohl byt na svoje zada setrnejsi. Chtelo by to si trochu pomoct nohama, snazit se drzet zada.
To odrazeni cinky od zeme jsou pekny slupky pro hrudni pater. Pokud bych neco takoveho o treninku ted udelal, mel bych problemy se zadama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Ja taham podobne teda, ale pokladam
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 3:35 pm Předmět: |
|
|
tak ano,vyskovy rozdiel tam trochu bol _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 4:08 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Kamenujte mě, ale já na tom tahu nic tak hroznýho nevidím :) |
tak nejak, videl sem mnohen horsi mrtvoly
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 4:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 4:20 pm Předmět: |
|
|
Fuj _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 15, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
:D čekal jsem, že sem napíšu, že má hezkej obličej... no =) fuj no
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 7:58 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Kamenujte mě, ale já na tom tahu nic tak hroznýho nevidím :) |
Mě se to taky nezdálo nějak hrozný...za poslední týden jsem viděl asi 20 daleko horších mrtvol. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: po říjen 15, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Kamenujte mě, ale já na tom tahu nic tak hroznýho nevidím :) |
Mě se to taky nezdálo nějak hrozný...za poslední týden jsem viděl asi 20 daleko horších mrtvol. |
Podle komentářů jsem čekal nějakou ultraprasárnu, ale taky bych neřekl, že to bylo nějak extra hrozný. Na PRko dobrý. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:13 pm Předmět: |
|
|
A jaká bude cena? .) _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út říjen 16, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|